2777
2789
عنوان

چشام زشته ؟+عکس

465 بازدید | 39 پست

با یکی دعوا افتادم بهم گفت برو با اون چشمای زشتت

در گاو بازی؛جایزهٔ نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده باشد!نه به کسی که با گاو درگیر می شود...در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید💖

😐 بنظر خودم که  خوبن

در گاو بازی؛جایزهٔ نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده باشد!نه به کسی که با گاو درگیر می شود...در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید💖

انگار اديت كرديا

نميشه نظري داد

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلیم خوجله ازحسودیش گفته

همه دخترا حداقل یه بارپرسیدن "چرا"؟؟؟                                  وشنیدن چون تودختری !                                                       همینقدرتلخ ...
انگار اديت كرديا نميشه نظري داد

نه همینه چشام

ن زشت نیس کلا ادما همینن😒 برام پیش اومده طرف الان چشماش اب مروارید اورده از بس زد سرم درحالیک فقط پف دارم چشامو خودم خیلی دوس دارم

کوچه و خیابان پر شده از ادمهایی که برای داشتنشان لازم نیس تلاش کنی برای بودنت کافیست اشاره کنی تو خاص باش یک خاص دست نیافتنی                                                                                                         میتیل هستم   یه دختری ک تو زندگیش سختیای زیادی داشته و امیدش به اینده روشن زنده روپا نگهداشته و دنبال اینه رویاش تحقق پیدا کنه و بقیه رو ب رویاشون برسونه                                                                                                                          یه روز میاد ک باشیم تا ابد بمونیم.... انتظاری اشنا  ❣