2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شیاف گذاشتم چند بار میگن خوب نیست  پروفن بهتره  نمیدونم دقیق چند سی سی بدم بجا باشه

همون ک گفتم نترس سه یا ۴...من خودم ببمارستان کار میکنم...فقط اثر شربت و شیاف ۳ یا۴ساعته ممکنه دوباره تب کنه باید ببری علت تب رفع شه مثل عفونت و...

من یک زن موفق و قدرتمند هستم....به خودم افتخار میکنم  من همزمان یک مادر هستم...یک کارمند..یک همسر...یک عروس...یه دختر...یه خواهرشوهر...یه زن داداش...یه خواهر...ویه دوست....و تمام سعی ام اینه تو همه موارد خوب باشم....البته اگر از دعواهای محیط کار فاکتور بگیرم😬💗💗🥰🥰
شربت بروفن یک سوم وزنش باید بدی ، اگه ۱۰ کیلو هست تقریبا سه میلی لیتر ، ولی با معده خالی نده بروفن ب ...

اخه هیچ چی نمیخوره فقط شیرمو میخوره 

چه کنم ? همین جوری پروفن ندم?

تا حالا ۴ بار شیاف استا گذاشتم تا فردا هم کنترل کنم میبرمش دکترش

خدایا شکر ... کمکم کن 😥
ولی حتما پارچه نم دار روامتحان کن ، من بچه ام یه بار بخاطر تب بالا تشتج کرده هر وقت تب میکنه با قطره ...

عزیزم دارم میزارم رو سرش پاهاش,شکمش ولی باز داغه 

تبش ۳۸.۵ ۳۹ هستش

خدایا شکر ... کمکم کن 😥

باید مدام ادامه بدی ، بخدا من دخترم تب میکنه شده دو سه شبانه روز خواب درست نداشتم ازش غافل نشو ، تبش پائین اند خواستی بخوابی ساعت زنگی گوشیت رو یه ساعت یه ساعت تنظیم کن تبش رو چک کن