2777
2789
نمی خوام ابروریزی راه بندازم از طرفی دارم میمیرم از دل تنگی 

عمویی پدربزرگی.... ی بزرگتر تو فامیلشون ندارن ؟ زنگ بزن بگو ... 

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
مشکل داشتیم بحث میکردیم ولی ن اینجور شدید با مادرش قهر بودیم از وقتی دوباره پاش باز شده شدیدا دعواها ...

هوووووف انشاءالله ک حل میشه نمیدونم واقعا چرا مادر شوهرا اینطورین؟اخه این چ کاریه؟اگر دوس داشتی پسرت مال خودت باشه چرا زنش دادی؟اگر زن دادی چرا دیگه شاخ محبتت رو نمیکشی؟🤨

gilda._.sweet@🍰🍪🍩🥐🍫 پیج اینستای خودمه عشقای نی نی سایتی.لطفا حمایتمون کنین و با شیرینی های خوشمزه مون کام خودتونو شیرین کنید😋🥰😊ارسال به تمام نقاط 💃 کشور درون شهری رایگان💥💖      

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمی خوام ابروریزی راه بندازم از طرفی دارم میمیرم از دل تنگی 

آبرو ريزي نيست

دفاع از خودت و بچه هاتون هست. فك كردي حال بچه هات خوبه؟ يكبار جلوشون وايستي دفه بعد غلط ميكنه بچه رو از مادر جدا كنه

باشه برو کلانتری بگو نمیتونم بدون بچهام فک کن میتونی سریع حصانت موقت بگیری از ی وکیل بپرس  بچه ...

مادرش شب دعوا گفت شوهرت هر چی گند باشه باید تحمل کنی بخاطر بچه هات داشت از پسرش دفاع میکرد منم عصبی بودم گفتم من برده نمیشم بخاطر بچه اونم برداشت برد

عزيزم همونجور كه گفتم اقدام قانوني كن اينجور كه ميگي مادرشوهرتون كلا مريض روحي روانيه بذار ببينه شم ...

حالم واقعا بد شد من خودم سه تا بچه دارم کاملا درک میکنم چی میکشی به شوهرت زنگ بزن باهاش صحبت کن

مادرش شب دعوا گفت شوهرت هر چی گند باشه باید تحمل کنی بخاطر بچه هات داشت از پسرش دفاع میکرد منم عصبی ...

اخخخخی😔😔😔

gilda._.sweet@🍰🍪🍩🥐🍫 پیج اینستای خودمه عشقای نی نی سایتی.لطفا حمایتمون کنین و با شیرینی های خوشمزه مون کام خودتونو شیرین کنید😋🥰😊ارسال به تمام نقاط 💃 کشور درون شهری رایگان💥💖      
نباید پیش مادرشوهرت دعوااا میکردی ی زندایی دارم انقد سیاست داره داییم فششمم میده اونجا هیچی نمیگه چو ...

به خدا منم تا این لحظه هیچی نگفتم تو این سیزده سال تحمل کردم ولی پریشب دیگ ترکیدم یعنی امپر چسبوندم کلا قاطی کردم الان پشیمونم

عمویی پدربزرگی.... ی بزرگتر تو فامیلشون ندارن ؟ زنگ بزن بگو ...

فردا به بابام میگم بره با پدرش صحبت کنه بهم گفته بودن بخاطر بچه برمیگردی  مادرشوهرم گفت قهر نکن اخرش خودت خار میشی انگار قرار حرف همون بشع

هیچ کس نمی تونه جلوش واسته افریته ب تمام معنا 

میدونم.ی عروس بد دیگ همه بدنمیتونن باشن ک .پس مشکل ازخودشونه دیگ...پسراشوبزاره رو سرش حلواحلواکنه 

خداایاهمه مریضاروشفابده،الهی آمین