2777
2789
ممنون گلم 

من برات یه نذری میکنم انشاالله برگردی پیش بچه هات اگه برگشتی حتمامنوریپلای کن بقیه نذرمو ادا کنم بعدقبول شدن

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔

ای بابا خدا بهت صبر بده انشاءالله واقعا فکرشم نمیتونم بکنم😔😔برات صلوات میفرستم دلت آروم شه و مشکلت ختم ب خیر

gilda._.sweet@🍰🍪🍩🥐🍫 پیج اینستای خودمه عشقای نی نی سایتی.لطفا حمایتمون کنین و با شیرینی های خوشمزه مون کام خودتونو شیرین کنید😋🥰😊ارسال به تمام نقاط 💃 کشور درون شهری رایگان💥💖      

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ول نکردم قبل از من مادرش برد

چطور گذاشتی ببره؟

طوطی و کلاغ هردو زیبا آفریده شدند،طوطی اعتراض کرد و زیبا شد اما کلاغ راضی بود به رضای خدا،امروز طوطی در قفس است و کلاغ آزاد...                                                                           پشت هر حادثه ای حکمتی است که شاید هرگز متوجه نشوی!      هرگز به خدا نگو چراااا؟
نمیان پرستار میگیرن می دونم همین بلا رو سر جاریمم اوردن دوماه  بچه یک ساله رو بدون مادر نگ داشت ...

کشکیه مگه بروبچه هاتوبگیر،اینهمه زحمت بکشی مادرشواربگیره.گوربابای مادرشوهراصن

خداایاهمه مریضاروشفابده،الهی آمین
نمیان پرستار میگیرن می دونم همین بلا رو سر جاریمم اوردن دوماه  بچه یک ساله رو بدون مادر نگ داشت ...

عزیز من اینا نمیتونن از پس سه‌تا بچه بربیان اونا خودشونم میدونن بچه یکساله با سه‌تا بچه فرق داره بچه‌هات بی‌تاییتو میکنن پدرشونو درمیارن پرستارم بگیرن نمیتونن جلوی بی‌تابی اونا رو بگیرن محکم‌باش

من برات یه نذری میکنم انشاالله برگردی پیش بچه هات اگه برگشتی حتمامنوریپلای کن بقیه نذرمو ادا کنم بعد ...

مرسی عزیزم  خیلی لطف میکنی دعا کن تا فردا پیشم باشن دارم جون میدم از دوریشون

مرسی عزیزم  خیلی لطف میکنی دعا کن تا فردا پیشم باشن دارم جون میدم از دوریشون

❤❤❤❤❤اروم باش گلم انشاالله مشکلت حل میشه

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔

اینا مادر نیستن حیف اسم مادر برای بعضیا واقعا برای مادرشوهرت متاسفم که بچه ها تو برده بویی از انسانیت نبرده مطمئن باش خدا جوابشو میده، توکلت به خدا باشه چند روز پیشش باشن عاصی میشه خودش میاد التماست میکنه برگردی

بخاطر بچه هات به شوهرت پیام بده بگو نامردی نکنه و بچه رو قاطی دعوا نکنه بگو اینده و روحیه بچه مهم باشه واسش و بچه ها رو ببره پیشت تا هنوز پرستار نگرفتن و بچه ها عادت نکردن پیام بده

تلاش کنین موفق میشین