2777
2789
عنوان

سینه دردداشته باشی پریود نشی

107 بازدید | 19 پست

سلام کسی بوده سینه درد داشته باشه ولی پریود نشه تنبلیم دارم ۴ روز مونده بود به موعد پریود بی بی چک گذاشتم منفی شد کسی بوده حالت پریودی داشته باشه پریود نشه  

خدایا شکرت بخاطر همه چیز 🙂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منمتظر نی نی هستی؟

هستم ولی این ماه داروی محرک نخوردم تنبلی دارم دیر به دیر میشم ولی علائم پریودی دارم از جمله درد سینه که از روزی که باید پریود میشدم شروع شد

هستم ولی این ماه داروی محرک نخوردم تنبلی دارم دیر به دیر میشم ولی علائم پریودی دارم از جمله درد سینه ...

خوب حالا صبر کن برای بی بی چک دوم 

ااسترااحت کن زیااد و سبک سنگین نکن تا ببینیم صلاح خدا چیه عزیزم

ندارم من هر ماه سونو دادم نداشتم این ماه عکس رنگی دادم 

عزیزم منم هر ماه تحت نظرم ولی تو همین تحت نظر بودنا یه کیست چهار و نیم سانتی گرفتم ک دنیا رو سرم خراب شد منم۸رور عقب انداختم و درد سینه وحشتناک داشتم ایشالا ک مشکلی نباشه

عزیزم منم هر ماه تحت نظرم ولی تو همین تحت نظر بودنا یه کیست چهار و نیم سانتی گرفتم ک دنیا رو سرم خرا ...

خب تو سونو نشون میده دیگه کلا رحم من کیست ساز نیست

اره چند روز دیگه صبر کن یهو ازمایش بتا بده بیا ب ماهم خبر خوش رو بده

بی بی چک‌میزارم گمون نکنم مطئنم با کلی دارو باردار نشدم این ماه عکس رنگی گرفتم دکترم دارو نداد