شرمنده که این سوال رو میپرسم
ولی چاره ای ندارم چون نگرانم
هفته ی 15 بارداری هستم
دکترم سه ماه اول بارداری نزدیکی رو قدغن کرده بود و گفته بود در سه ماه دوم به هیچ وجه داخل چیزی ریخته نشه !
ولی خوب همسرم نتونست خودشو نیگر داره و کار از کار گذشت !
حالا خیلی نگرانم که نی نی چیزیش بشه .
علت اینکه دکتر گفت چیزی داخل ریخته نشه چی میتونه باشه ؟ یعنی به جنین آسیب میزنه یا احتمال عفونت هست ؟
اگه همچین اتفاقی برای شما پیش اومده بود و بعدش مشکلی براتون پیش نیومد و نی نی سالم بود بیاین بگین از نگرانی دربیام.
ای بابا .ابنا دیگه چه جوابای عجیب غریبیه میدین....دکتر فقط بخاطره عفونت گفته نریز .که توی بارداریهای سالم ماههای آخر نزدیکی زیاد و ریختن داخل توصیه میشه.محل بچه توی کیسه آب هست که کاملا محافظت شدست مگر اینکه کسی بارداریش سالم نباشه مثلا دهانه رحمش باز باشه یا سرکلاژ شده باشه.من توی کل دوره بارداریم نزدبکی داشتم و مشکلی هم به هیچ وجه نداشتمم. پس نگران نباش.
تا جایی که من می دونم اسپرم به پوشش سر دهانه رحم آسیبی نمی رسونه. احتمالا همونطور که دوستان گفتن برای جلوگیری از عفونت گفته چون گاهی ممکنه اسپرم آقایون کمی عفونت داشته باشه. نگران نباش عزیزم نگرانی خودش برای نی نی ضرر داره.
نه تنهاخطرش واسه نی نی نارس بودنشه راسی درخانومایی که مشکل دارن توبارداری باعث پارگی کیسه ابم میشه ولی این ومطمئن نیستم نگران نباش فعلاکه مشکلی پیش نیومده ازاین به بعدمواظب باش
بهاری فقط سه ماه اول گفت دخول نباشه. الان من رفتم سه ماه دوم اجازه داد ولی گفت بیرون خالی بشه . ما هم قرار بود همون کارو کنیم که نشد . ولی بعد این رعایت میکنم. میخوام علتشو بدونم که اگه بریزه چی میشه ؟ بچه ی دیگه که نمیتونه به وجود بیاد ؟ آخه به بار توی یه جای دنیا خوندم که به زنی به فاصله چهارهفته بچه ی دومشو به دنیا آورد و دنیا بی سابقه بوده !
بچه ها واقعا ماه اخر رابطه خوبهاز دکترم باید بپرسم
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
بچه ها واقعا ماه اخر رابطه خوبهاز دکترم باید بپرسم
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
شاناژ به منشی بگو ...بگو من دارم ویزیت میدم رایگان که نمیرم الان نتونم سوالم رو از دکت ر بپرسم از کی باید بپرسم ... خجالت رو کنار بزار