2777
2789
عنوان

دکتر

409 بازدید | 15 پست

دوستان من توده هیپواکوbird3اندازه۴در۱۰میلی درسینه چپم دارم،ده ماهه تحت نظردکترهستم،میخاستم یه دکتردیکه برم دکترخوب سراغ دارین توتهران

لطفااگه کسی مشکل مشابه منوداشته یاداره راهنماییم کنه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اندازش وندبود؟برای من ۴میلی در۱۰میلی هس،دکترمیگه تابزرگ نشده نبایدحراحی کنی

من حدودا یک سال و نیم پیش عمل کردم عزیزم اندازش یادم نیس،،، ولی وقتی تازه متوجه توده توی بدنم شدم رفتم دکتر اونم گفت فعلا جراحی نمیخاد اول ببین کوچیک میشه یا نه و منم توده ام روز ب روز کوچیکتر شد ولی باز بعد یک سال رفتم  یه دکتردیگه و گفت باید جراحی کنی ..واسه من سمت راست بود..دکترمم اقای عرفانی فام بود بیمارستان ۱۲ بهمن خیلیم دکتر خوبی بود 

من زنی هستم "آزاد" ! در فطرت من "حیا" نهاده شده ، میدانم کجا باید "شرم" کنم و کجا میشود "رها" بود .. "تو به من نیاموز"  
من حدودا یک سال و نیم پیش عمل کردم عزیزم اندازش یادم نیس،،، ولی وقتی تازه متوجه توده توی بدنم شدم رف ...

کدوم دکتررفتی؟؟برای منم دکترگفت داره کوچیک میشه البته بمن قرص وداروهیچی نمیدن

کدوم دکتررفتی؟؟برای منم دکترگفت داره کوچیک میشه البته بمن قرص وداروهیچی نمیدن

به منم هیچ قرص و دارو ندادن فقط ویتامین e دادن ک اونم گفت دکترم تقویت کننده ی سینه اس.. دکتر عرفانی فام بیمارستان ۱۲ بهمن

من زنی هستم "آزاد" ! در فطرت من "حیا" نهاده شده ، میدانم کجا باید "شرم" کنم و کجا میشود "رها" بود .. "تو به من نیاموز"  
من حدودا یک سال و نیم پیش عمل کردم عزیزم اندازش یادم نیس،،، ولی وقتی تازه متوجه توده توی بدنم شدم رف ...

ببخشیداسم دکترونوشتی ولی اونقدذهنم درگیره که جوابتوخوندم ولی متوجه نشدم اسم دکترونوشتی

ببخشیداسم دکترونوشتی ولی اونقدذهنم درگیره که جوابتوخوندم ولی متوجه نشدم اسم دکترونوشتی

اشکال نداره عزیزم اصلااا جای نگرانی نیس فقط یه توده خوش خیم هست جراحی کن راحت شی اصلااااااا خطرناک نیست ..

دکترعرفانی فام توتهرانه؟؟اسمشوتونت سرچ میکنم نمیاد

اره توی تهران هستش تو بیمارستان ۱۲ بهمنم کار میکنه..من سرچ کردم اومد اسمش اسکرین هم فرستادم برات