2789
چون اونا راحت میگیرن  کاری رو که راحت گرفتی راحتم اتفاق میافته

دلیل منطقی میخام 

انسان خوبی باش*ولی وقتت رو برای اثباتش به دیگران هدر نده🌹با افتخار یه شیرازیِ تحصیلکرده  
اره واسه زن خوب چون خودش خیلی مومن بود  دوست داشت یکی باشه مثل خودش پایه وخوب  همونم شد& ...

عزیزم نمازیاعلی خوندن بعد یکسال بعد ویکیشون ۶ ماه بعد نتیجه گرفتن؟؟ چرادیر جواب گرفتن

من داره ۳۰ سالم میشه دیر میشه میخوام زود جواب بگیرم

خدای مهربونم از اینکه این همه دوسم داری ازت ممنونم😘

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزیزم چرا یه عده راحت ازدواج میکنن در صورتی که پاک هم نیستن منظورم جنس مونث هست ،یه عده هم با وجود پ ...

عزیزم چندتا دلیل داره شاید اینهایی که ‌به چشم دیگران ناپاک هستن دل صافی دارن و ناخواسته گمراه شدن یا خودشون یا پدر و مادرشون عمل خیری انجام دادن که دعای خیر پشت سرشون هست  یا عملی انجام دادن که گناهانشون پاک شده  .ما از زندگی دیگران و اینکه واقعا از زندگیشون راضی هستن یا نه خ‌بر نداریم درسته ازدواج کردن اما شاید در ظاهر شاد باشن  و رضایت نداشته باشن  از زندگیشون و اینکه 

شاید یکی  که ‌به چشم ما پاکه  پیش خدا جایگاهی نداشته  باشه و کائنات و ملاک نفرینش میکنن درحالی که دیگران اونو آدم پاکی میدونن درحالی که دلش سیاهه و  گره می افته تو زندگی و ازدواجش 

دختر خانم های خو‌ب هم اگه خواستگار ندارن یا خواستگار مناس‌ب  ندارن واسه خاطر این هست که مرد خو‌ب واقعا کم شده و شرایط اقتصادی هم وحشتناکه اون اقایونی که میخوان پاک زندگی کنن جرات نمیکنن پیش قدم شن  الهی همه خوشبخت شن 

یاعلی 

یاعلی بر دشمنات لعنت 👉اگه حاجت داری بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید سامانلو حاجتمو بده .بعدش به نیت رضای خدا و سلامتی وظهور آقا امام زمان عزیزمون و حاجت روایی خودت ۱۱۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و2 شهید عزیز و ۴۰ روز هم پشت سرهم سوره واقعه بخون براشون زیارت عاشورا و سوره یاسین هم میتونی بخونی، شکر خدا خیلیها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسمم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم درباره شهید هادی وکتاب فقط برای خدا درباره شهید سامانلو هست بخونشون 😊اینهایی هم که میان میگن توسل به ائمه و شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین مسلمان و شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن !حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی به بزرگی خدا و به حرمت ائمه و شهدا مشکلت حل بشه و مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی. یاعلی

اگه بشه اسمشو گذاشت شانس بله من جايي كه كار ميكردمم بزرگ بود بالاي ١٠٠٠ نفر ٧،٨ تا خواستگارم اونجا ...

خب پس خدا را شکر ازدواج کردی. همیشه خوشبخت باشی عزیزم

تو بیا و بمان ... 💜
عزیزم نمازیاعلی خوندن بعد یکسال بعد ویکیشون ۶ ماه بعد نتیجه گرفتن؟؟ چرادیر جواب گرفتن من داره ۳۰ سا ...

خدارو چه دیدی شاید شما زودتر نتیجه گرفتی 

یکی از دوستای نزدیکم به قول خودش یه ماه بعد عقد کرد 

سنتیم‌بود تازه نه دوستی که بگیم از قبل یکیو داشته

عزیزم نمازیاعلی خوندن بعد یکسال بعد ویکیشون ۶ ماه بعد نتیجه گرفتن؟؟ چرادیر جواب گرفتن من داره ۳۰ سا ...

بعد شما عجله داری اینطوری هول میندازی تو دلت  یکی بود سن ۴۰ بود ازدواج کرد 

یکی بود ۳۲ 

استاد ما خانومه ۳۴ سالش هست مجرده هنوز...

شما که ۳۰ هستی 

عزیزم من خودم با چله دعای توسل نتیجه گرفتم ولی یه چیزی که می خوام بهت بگم و یقین دارم که اینطوری هست ...

مرسی عزیزم🧡⚘😍

لطفا برام دعا کنید قبل محرم نامزد کنم😞💔
سلام عزیزم دو رکعت نماز با نیت استخاره(استخاره به معنی طلب چیزی از خداوند)بخوان بعدش اینی که میفرستم ...

مرسیی عزیزم

دارم دیوانه میشم ازغصه بی شوهری

من تو مفاتیح خوندم نوشته بود برای دیدن مطلب خود درخواب ب مدت هفت شب هرکدوم از سوره های لیل شمس تین ناس فلق توحید رو هفت بار بخونین تواین هفت شب تو خواب میبینین همه چیو

البته باید با وضو باشی باکسی حرف نزنی و بعدش سرت به طرف قبله باشه و روی پهلوی راست بخوابی

منم میخوام بخونم شماهم به نیت فهمیدن اینکه چرا ازدواج نمیکنی و چند سابگی ازدواج میکنی بخون انشالله بفهمی

نباید هم پریود باشی

اگه بازم سوالی داشتی بپرس گلم

دلیل منطقی میخام 

تو ذهن شون آسون میگیرن.

میگن این نشد اون ..اون نشد این...

نمیگن شوهر نیست خاستگار نیست

در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد.              انتقالی شغلیمو گرفتم و  نامزد شدم و اینکه صاحب یه خونه ی عالی و شیک شدم.