2789
نمیدونم اوناکه جواب میگیرن بنده خاص خدان ماکه هیچی 

نبابا اين خرفا رو بريز دور

اين همه ادم تو ني ني سايت ميبيني ازدواج كردن خوشبختن ؟والا اكثر تاپيكا نشون ميده كه نه نيستن!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واس منم مهم بود اكثر خواستگارامم پولدار بودن ولي همسرم معمولي بود اگه خانوادش و خودش خيلي خيلي معم ...

کلا ازدواج یه چیز خیلی سخته چون لباس نیست که بگی حالا بردارمش اگه دلمو زد خوشم نیومد میدم به کس دیگه یه چیزه واسه یه عمر

خدایا شکررررررررررررررررررررررررررررت🫶🏻🤍♥️🤍♥️🤍♥️🤍🫶🏻
یه زمانی نماز اول وقت زندگیمو زیرو رو کرد ولی دوباره وقتی نمازامو اول وقت کردم دیگه تاثیر خاصی ازش ن ...

نمیدونم این حرفم درسته یا نه، ولی الان یه قدم بیشتر بردار

نماز شب بخون یا ختم قرآن و... 

نمیدونم این حرفم درسته یا نه، ولی الان یه قدم بیشتر بردار نماز شب بخون یا ختم قرآن و...  

والا دیگه نایی واسه دعا کردن ندارم الان مهمترین چیزی که باید تو خودم تقویتش کنم توکله

متاسفانه توکلم خیلی ضعیفه

من به اندازه کافی دعا کردم الان باید به خدا اعتماد کنم همین فقط

کلا ازدواج یه چیز خیلی سخته چون لباس نیست که بگی حالا بردارمش اگه دلمو زد خوشم نیومد میدم به کس دیگه ...

اره بخاطر همين ميگم تا دلت گير نكنه فايده نداره

من قبل از پيشنهاد همسرم ٦ ماه قبلش بصورت تصادفي ديدمشو چشم تو چشم شديم يبار ديگه هم اينجوري ديدمش

همون موقع ازش خوشم اومد ولي درگيرش نبودم يادمه شب عيد خونه خالم بودم با دختر خالم حرف ميزدم ازش تعريف كردم

حتي يادمه گفتم حيف چشماش رنگيه ولي خب اشكال نداره (چند ماه قبل اينكه بهم پيشنهاد بده من خودم تموم شده ميديم قضيه رو😂😂😂)

اين شد كه ويژگي هاي بدشم ديدم حتي مشاورم رفتيم ولي فكر كردم دربرابر ويژگي هاي ديگه ميتونم چشممو ببندم

اره بخاطر همين ميگم تا دلت گير نكنه فايده نداره من قبل از پيشنهاد همسرم ٦ ماه قبلش بصورت تصادفي ديد ...

آخی عزیزم😍😍😍

شما چطور این مشکلو حل میکنین؟  منم به خواستگارم میگفتم حقوقمو خودم مدیریت کنم بهش برمیخورد!&nb ...

ما بخث مديريت حقوق نداريم اما تو سرمايه گذاري و اينا الان به مشكل خورديم كه هنوز حل نشده متاسفانه

ما بخث مديريت حقوق نداريم اما تو سرمايه گذاري و اينا الان به مشكل خورديم كه هنوز حل نشده متاسفانه

من واقعا نمیدونم کدوم کار درسته. 

اینکه خانم و آقا حقوق رو بذارن روی هم خرج کنن یا اینکه خانم خودش حقوقش رو مدیریت کنه! 

دارم دیوانه میشم ازغصه بی شوهری

ديوونه نشو جانم 

معلومه خيلي سرت خلوته كه اينجور بيتاب ازدواجي

اينجوري انتخاب خوبي نخواهي داشتا

چند سالته

ببين من نميخوام بگم ازدواج بده نه، خيلي جاهاشم خيلي خوبه

ولي محدوديت ها و ناراحتي هايي هم بهت اضافه ميكنه هر قدرم خوب باشه