2789
عزیزم براشما این جواب داده؟؟ من خیلی ناامیدم هردعایی میام بردارم یکی خونده نتیجه نگرفتع ناامید میشم ...

یکی اینجا همینکه نمازشبو شروع کرده بود کلی خواستگاراش زیاد شده بود و چند ماه بعدش ازدواج کرد

خدایا شکررررررررررررررررررررررررررررت🫶🏻🤍♥️🤍♥️🤍♥️🤍🫶🏻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

درست نوشتی؟ تو برگه آچار باید بنویسی و فتحه کسره همه چیو  باید رعایت کنی ب

چندروز طول بکشه اشکال نداره؟ اخه زیاده

بعد با مداد یاخودکار؟

کجابزارمش؟

لطفا برام دعا کنید قبل محرم نامزد کنم😞💔
بامداد سالها پیش نوشتم اعرابم گذاشتم براش

منم با خودکار نوشتم برام جواب نداد گفتم شاید درستش مداد بوده😂

درست نوشتی؟ تو برگه آچار باید بنویسی و فتحه کسره همه چیو  باید رعایت کنی ب

زیادبود توچنتا برگه آچارشد اره درست نوشتم

نفرین شده هستم شاید طلسم دارم

خدای مهربونم از اینکه این همه دوسم داری ازت ممنونم😘
منکه ۳۰ سالمه دیگه ناامید شدم همشم از استرس دکترم😔😔😔😔😔😔

ختم کلمه (یا علی) از مجربات است در مدت ده شب و هر شب در وقت معین دو رکعت نماز حاجت بخواند بعد از نماز بدون تکلم یکصد و ده مرتبه صلوات بفرستد و بعد از آن بلافاصله یک هزار و پانصد و هفتاد مرتبه بگوید (یا علی) و بعد حاجت خود را از خدا بخواهد و ب سه مرتبه صلوات بفرستد که مجرب است.

گلم‌این نماز مجربه 

التماس دعا 

خدا را شکر. من که نه با فامیل در ارتباطیم نه فیس بوک دارم. فقط میمونه گزینه محل کار 😁

ببين مثلا يكيش پسر عمه پسر خالم بود كانادا زندگي ميكرد اومده بود ايران سالها قبلش منو تو عروسي دخترخالم ديده بود وگرنه منم ارتباطي نداشتم

بعد حساب كن مامانبزرگم رو به موت بود شهرستان ما همش دلمون پيشش بود اين وسط اونم عجله داشت بايد برميگشت كانادا اصلا يه وضعي بودا!

هنوزم از كدواج نكرده

يكيش با شوهرم قرار گذاشتيم اولين شام و بريم بيرون از چند روز قبلش هماهنگ كرده بوديم

بعد زنداييم زنگ زد كه همون شب بريم خونشون،اصرار اصرار

منم كنسل كردم شوهرمو رفتيم ونه داييم

دوستشونم بود پسرشم تازه از انگليس اومده بود و اونجا منو ديد فرداش با شوهرم شام رفتيم بيرون دو روز بعد با اون پسره 🤪🤣

اينم مثلا دوست بود ولي من نميشناختمش مامان باباشو مامان بابام ميشناختن خودش كلا ايران نبود

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
یکی اینجا همینکه نمازشبو شروع کرده بود کلی خواستگاراش زیاد شده بود و چند ماه بعدش ازدواج کرد

من تاحالا نمازشبو نخوندم ولی داییم خوند کارپیداکرد خونه خرید پولدارشد شما امتحان کردی؟

خدای مهربونم از اینکه این همه دوسم داری ازت ممنونم😘
من۲۵سالمه خیلی دعا خوندم ولی مثل اینکه نتیجه نمیده

ختم کلمه (یا علی) از مجربات است در مدت ده شب و هر شب در وقت معین دو رکعت نماز حاجت بخواند بعد از نماز بدون تکلم یکصد و ده مرتبه صلوات بفرستد و بعد از آن بلافاصله یک هزار و پانصد و هفتاد مرتبه بگوید (یا علی) و بعد حاجت خود را از خدا بخواهد و ب سه مرتبه صلوات بفرستد که مجرب است.

التماس دعا 

خوشبحالش

ولی نماز شب عالیه عزیزم

من یه مدت میخوندم همه میگفتن چقدر زیبا شدی مثل ماه میدرخشه صورتت

همم اینجا خیلی دیدم که تو قنوتش از خدا هرجور همسری خواستن درست با همون ویژگیها قسمتشون شده