2777
2789
عنوان

تنهام در بارداری

82 بازدید | 13 پست

خانم ها اگه پست های قبل ام ببنید خیلی سوال از بارداری پرسیدم، واقعیت اینه که من خواهر ندارم، خانواده همسرم هم اصلا فازهای رفتاری خاصی دارن من باهاشون قاطی نیستم فقط با احترام در حد سلام علیک هستم،   دوست متاهل و بچه دار هم که خیلی با هم ندار باشیم ندارم.  الان هم یه ساله از طرف سرکارمون من و همسرم انداختن یه شهر دور از خانوادم . 

میخوام اقدام کنم برای بارداری ولی خیلی دلم گرفته و احساس تنهایی میکنم.  این حرفم رو به طنز نگیرید واقعا دچار افسردگی قبل زایمان شدم. 

برام میشه صلوات بفرستید. 

اگر سختت فعلا نشو برای بارداری ومادر شدن روحیه خوب از همه مهم تر بارداری احتیاج به کمک نداره که 

پندار کوچک تو راهی وپارمیس بزرگترین هدیه خدا به من بودومعمجزه بزرگترش همسرم 💝💝💝

عزیزم همه ی ما تو زندگی تنها هستیم. اگه بچه میاریم باید بدونیم رو کمک کسی حساب باز نکنیم. من خواهر دارم ولی سرش به زندگی خودش گرمه. از من بزرگتره و کلی تجربه بچه داری داره ولی تا من زنگ نزنم حال منو نمیپرسه. مادرمم که حال و حوصله منو نداره با این که دکتر بهم استراحت نسبی رو توصیه کرده تا الان نیومده خونمون یه سر به من بزنه. خونمون هم همش ده دقیقه از هم فاصله داره. من تصمیم گرفتم از هیشکی توقع نداشته باشم تا خودم کمتر اذیت شم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

البته فکر نکنی که واسم راحته . ولی دلم ازشون گرفته و نمیخوام از این به بعدم هیچ لطفی در حق من بکنن

عزیزم، به قول خودت توقع اش که ادم کم بکنه راحت تره. ولی من خیلی وابسته مادرم بودم و هستم.. کاش حداقل یه دوست دلسوز در اینجا داشتم.  اینجا که هستیم که از نظر فرهنگی این قدر فرق دارن با ما.. 

برام میشه صلوات بفرستید. 
عزیزم، به قول خودت توقع اش که ادم کم بکنه راحت تره. ولی من خیلی وابسته مادرم بودم و هستم.. کاش حداقل ...

عیب نداره چاره چیه قوی باش. بالاخره باید باهاش یه جوری کنار بیای. سعی کن واسه خودت یه دوست خوب پیدا کنی

به سلامتی عزیزم.  من جای شما استرس گرفتم...  ان شاءالله هردو سالم و شاداب باشید.  برا ...

مرسی عزیزم

استرس چرا 

خدا رو دارم 💙 من که خیلی خوشحالم 🥰

خدایا تو بساز ... تو بسازی قشنگ تره :)
ببخشید می پرسم بارداری سخته

اگه بارداری نرمالی داشته باشی خیلی هم شیرینه 🥰 ولی خب این اخرا دیگه سنگین شدم سختمه اگر نه هیچیش سخت نیست 💙💙

خدایا تو بساز ... تو بسازی قشنگ تره :)