پاییززیبا۸۸ مدیر عضویت: 1398/10/21 تعداد پست: 9023 عنوان تبعیض بین بچه ها ... | مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 22 پست هیچ وقت حتی فکرشم نمیکردم از خانوادم چیزی ببینم که بین من و خواهرام تبعیض قایل میشن دارم شاخ در میارم تو شککم ... خدا تویی که فقط میتونی کمکم کنی❤️ 1399/04/06 | 21:59 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پاییززیبا۸۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/10/21 تعداد پست: 9023 خواهرمنم ۱۱ سال ازم بزرگتره و خیلی ب دانشگاه و...هزینه کردن ولی من زودترازدواج کردم بدون جهاز و دانش ... ینی خواهرت هم با هزینه خانواده رفت دانشگاه هم جهاز دادن هم همه چی ؟؟ بعد تو چی الان چند سالتونه کی ازدواج کردید؟ خدا تویی که فقط میتونی کمکم کنی❤️
پاییززیبا۸۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/10/21 تعداد پست: 9023 خواهرمنم ۱۱ سال ازم بزرگتره و خیلی ب دانشگاه و...هزینه کردن ولی من زودترازدواج کردم بدون جهاز و دانش ... منم مثه تو بچه اخرم خواهرام بزرگ ترن برادر ندارم خدا تویی که فقط میتونی کمکم کنی❤️
پاییززیبا۸۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/10/21 تعداد پست: 9023 عزیزم اگه فقط این موضوعه حتما ندارن یا وضعشون الان خوب نیست. یا دیدن وضع شوهر خواهرات خوب نیست کمک ک ... وضعشون خوب نبود ولی والا ما هم تو این گزونی ها خیلی فشار رومونه خیلی ... خدا تویی که فقط میتونی کمکم کنی❤️
جیگــــــرطلا۲۴ عضویت: 1398/12/12 تعداد پست: 2710 ینی خواهرت هم با هزینه خانواده رفت دانشگاه هم جهاز دادن هم همه چی ؟؟ بعد تو چی الان چند سالتونه کی ا ... اره.من متولد ۷۵ م ۵ساله ازدواج کردم شهرغریبم تجربه ی لاغر شدن من
پاییززیبا۸۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/10/21 تعداد پست: 9023 اره.من متولد ۷۵ م ۵ساله ازدواج کردم شهرغریبم اا از منم زودتر ازدواجکردی من ۷۴ ام شهر غریب دور از خانوادت سخت نیست؟ فقط با خانواده همسرت تو یه شهریذ؟ خدا تویی که فقط میتونی کمکم کنی❤️
جیگــــــرطلا۲۴ عضویت: 1398/12/12 تعداد پست: 2710 اا از منم زودتر ازدواجکردی من ۷۴ ام شهر غریب دور از خانوادت سخت نیست؟ فقط با خانواده همسرت ... خانواده ی شوهرمم دورناره خییییییلی راضیم تجربه ی لاغر شدن من
پاییززیبا۸۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/10/21 تعداد پست: 9023 خانواده ی شوهرمم دورن اره خییییییلی راضیم چه خوب اخه اکثر دخترا به خانوادشون وابستن اخه الان یه شهر غزیب خودت و فقط شوهرت حوصلت سر نمیره؟ شاغلی؟ خدا تویی که فقط میتونی کمکم کنی❤️
جیگــــــرطلا۲۴ عضویت: 1398/12/12 تعداد پست: 2710 چه خوب اخه اکثر دخترا به خانوادشون وابستن اخه الان یه شهر غزیب خودت و فقط شوهرت حوصلت سر نمیره؟ شاغل ... ن. ی دختردارمخانه دارم.بیا دوست بشیم تجربه ی لاغر شدن من