2777
2789
عنوان

من دارم دیوونه میشم..تورو خدا بیاین...

| مشاهده متن کامل بحث + 2125 بازدید | 80 پست

پسرِ من همه کارهاش زود بود ولی وااای امان از حرف زدنش.۳ سالش کامل شد تازه شروع کرد به کلمه گفتن ۴ سالش شد که کامل حرف زد.هر بچه ای یکی از مراحل رشدس رو کُند انجام میده

عدّه ای هستن در وَهمِ خود،خداجو و خداپرستن،اما خلقی برای در امان ماندن از شرّشان به خدا پناه میبرن.خداوند سرنوشت هیچ قوم و ملتی را تغییر نمیدهد مگر به خواست خودشان...
الان چند روزه دهرم کمکش میکنم ولی کلا بدش میاد رو پهلو میزارمش ..زورم میزنه گاهی برگرده ولی کلا رو پ ...

خیلی خوبه ادامه بده 

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسرِ من همه کارهاش زود بود ولی وااای امان از حرف زدنش.۳ سالش کامل شد تازه شروع کرد به کلمه گفتن ۴ سا ...

کی از پوشک گرفتیش..با توجه به ابن که دیر حرف زده میگم..من دخترم دو سال و چهارماهشه حرف میزنه اما دوست نداره دسشویی بره

کی از پوشک گرفتیش..با توجه به ابن که دیر حرف زده میگم..من دخترم دو سال و چهارماهشه حرف میزنه اما دوس ...

تولد ۳ سالگیش کامل گرفتمش.قبلش تمرینی

عدّه ای هستن در وَهمِ خود،خداجو و خداپرستن،اما خلقی برای در امان ماندن از شرّشان به خدا پناه میبرن.خداوند سرنوشت هیچ قوم و ملتی را تغییر نمیدهد مگر به خواست خودشان...
پسره من انقدرتنبل بودتا7ماهگی اصلادمرنمیشدهیچ وقتم نخزیدیهوچاردستوپارفت.

اخه دخترم داره ۷ ماهشم تموم میشه ولی بازم دمر نشده فقط میشینه خیلی نگرانم ..راستی پسرت چشمش بهتر نشده ؟؟یعنی حتما باید جراحی بشه؟؟افتادگیش زیاده؟؟خودش رفع نمیشه؟

خدااااااایا شکرت به خاطر معجزه ات ..بعد از 3تا سقط خودت حافظ معجزت باش..خداااااااا تورو قسمت میدم به دل شکسته زینب امید هیچ بنده ای رو نا امید نکن..هیچ مادری و با طعم تلخ سقط امتحان نکن..
اخه دخترم داره ۷ ماهشم تموم میشه ولی بازم دمر نشده فقط میشینه خیلی نگرانم ..راستی پسرت چشمش بهتر نشد ...

نگران نباش عزیزم مشکلی نداره.

آره بایدعمل بشه دوباربردمش فارابی گفتن قبل مدرسش عملش میکنن که امکان برگشتشم کم باشه.

اگرخانواده داری یعنی توهمه چیزداری
سلام خوبيد ببخشيد نابرابرى چشم نوزادتون خوب شد؟؟من خيلى نگرانم اخه دختر منم اين طوريه؟؟

سلام عریزم واسه دختر منم دقیقا اینجوری بود خیلی غصه‌میخوردم الان هفت ماه داره تموم میشه‌وخیلی بهتر شده ..ولی ی کوچولو باز مشخصه .. البته گاهی وقتا  بیشتر مشهوده ولی دیگه مثل قبل نیست ..منم مثل شما روزها تو این نی نی سایت پرسو جو میکردم . افتادگی پلک خفیفه  وهمهشون میگفتن تا ۲ سالگی کامل رفع میشه  حالا واسه دختر من و شماهم انشالله که رفع بشه ..وای خیلی صبوری کن تا ۶ ماه . تا ۵ ماه واقعااا چشمای دخترم خیلی بد بود غصه داغونم کرد ..ولی الان شکر خدا بهتر شده ..دیگه نگران چشمش نیستم نگران  اینم کی ۴ دست و پا شه کی راه بیفته..

خدااااااایا شکرت به خاطر معجزه ات ..بعد از 3تا سقط خودت حافظ معجزت باش..خداااااااا تورو قسمت میدم به دل شکسته زینب امید هیچ بنده ای رو نا امید نکن..هیچ مادری و با طعم تلخ سقط امتحان نکن..
سلام عریزم واسه دختر منم دقیقا اینجوری بود خیلی غصه‌میخوردم الان هفت ماه داره تموم میشه‌وخیلی بهتر ش ...

راستش من افتادكى نداره يعنى متخصص نوزادان برا چكاب ميبرم ميگفت عاديه و بيشتر نوزادان اين طورين راستش من خيلى حساسم ميشه عمسشو بفرستم ببينى لطفا دختر شما هم اين طورى بود؟

راستش من افتادكى نداره يعنى متخصص نوزادان برا چكاب ميبرم ميگفت عاديه و بيشتر نوزادان اين طورين راستش ...

منم که میبردم اوایل میگفتن کوچیکه درست میشه ولی نشد تو عکس خیلی مشخص نیست واسه دخترت ..من خیلی دقت کردم چشمش راستش ی کوچولو.واسه دختر من بیشتر بود .حالا اگ خواستی درخواست دوستی بده شمارم بدم تا عکسارو بفرستم ببینی گلم انشالله ک افتادگی نباشه

سلام عزیزم . خوبین ؟  دخترتون کی غلت زد ؟

سلام گلم غلت نزد..کلا رو شکم  رفتن و دوست نداره

سلام گلم غلت نزد..کلا رو شکم  رفتن و دوست نداره

سلام عزیزم خواهش میکنم اگه دیدی جواب بده. چشمای دخترت کامل خوب شد؟ دخترمنم از وقتی دنیا اومده چشم چپش خیلی کوچیکه والان داره 3ماهش تموم میشه ولی هنوز خوب نشده. چیکارکنم؟ 

😊😊😊😊😊😊