2777
2789
عنوان

من دارم دیوونه میشم..تورو خدا بیاین...

| مشاهده متن کامل بحث + 2123 بازدید | 80 پست
دشت وپاش تکون میخوره تو دستش انگشتت بذار ببین میگیره

میگیره ..گاهیم چیزی بهش میدم میگیره ..ولی کنارش میزارم نمیگیره

خدااااااایا شکرت به خاطر معجزه ات ..بعد از 3تا سقط خودت حافظ معجزت باش..خداااااااا تورو قسمت میدم به دل شکسته زینب امید هیچ بنده ای رو نا امید نکن..هیچ مادری و با طعم تلخ سقط امتحان نکن..

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهر من تا سه سالگیش راه نرفت حالا اینکه بقیمون زیر یک سال راه افتادیم ولی الان از هممون جلوتره&n ...

با این بجه قشنگ دارم دیوونه میشم

خدااااااایا شکرت به خاطر معجزه ات ..بعد از 3تا سقط خودت حافظ معجزت باش..خداااااااا تورو قسمت میدم به دل شکسته زینب امید هیچ بنده ای رو نا امید نکن..هیچ مادری و با طعم تلخ سقط امتحان نکن..
میگیره ..گاهیم چیزی بهش میدم میگیره ..ولی کنارش میزارم نمیگیره

خوب خوبه که دیگه خوبه هنوز اونقدر بزرگ نشده که از زمین برداره یه کم ازبچه توقع ات بالاس زیاد به خودت استرس نده 

واااای میخوای واست تکنو بزنه استرس راه نده ب خودت فردا ببرش بهداشت

خوزستانم ..این کرونا شده  ی معزل

عزیزم تا حالا کمکش کردی قل بخوره ؟بعضی وقتها دم بزارش یا کمکش کن باید بچه رو کمک کنی تا یاد بگیری البتهههه حتما به دکتر هم بگو ولی کمکش کن  بزار رو کمرش بعد اسباب بازی نشونش بده و به یه سمت اسباب بازی حرکت بده و با یه دستت یواشششش کمکش کن دمر بشه 

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......

یا وقتی بچه رو کمرش هست یواش به دو طرف تکونش بده مثل حالتی که رو پا میزارن که بچه بخوابه کلااااا ور برو باهاش و باهاش بازی کن 

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
عزیزم تا حالا کمکش کردی قل بخوره ؟بعضی وقتها دم بزارش یا کمکش کن باید بچه رو کمک کنی تا یاد بگیری ال ...

الان چند روزه دهرم کمکش میکنم ولی کلا بدش میاد رو پهلو میزارمش ..زورم میزنه گاهی برگرده ولی کلا رو پهلو نمیره خودش منکه میزارم بر میگرده با کمک خودم 

خودت به پهلو بخوابونش یکی دوبار که ناخواسته دمر بشه خوشش میاد و دیگه دوست داره خودش اینکاررو کنه.در ضمن دیر نشده نترس.مادرشوهرم میگه بچه ای که بدنش لَخت باشه و فقط به سقف نگاه کنه مشکل داره.

عدّه ای هستن در وَهمِ خود،خداجو و خداپرستن،اما خلقی برای در امان ماندن از شرّشان به خدا پناه میبرن.خداوند سرنوشت هیچ قوم و ملتی را تغییر نمیدهد مگر به خواست خودشان...
2790
2778
2791
2779
2792