2777
2789

قرص کلومفین امکان ۱۰درصد داره دوقولو شه

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داروهایی هست که درصدش رو بالا میبره اما نه صد در صد،با کاشتن یا آی وی اف احتمالش خیلی بالا میره بازم ولی نه صد در صد چون احتمال داره مثلا فقط یکیش بگیره یا حتی بیشتر 

دخترم پناه منه،پسرم آرامشم،همسرم تکیه گاهم....👨‍👩‍👧‍👦

چرا شماها دوقلو دوست دارید؟ دوقلو داشتن اسمش فقط قشنگه ولی از بارداریش بگیر تا بزرگ شدن و مدرسه رفتنشون همش دردسره و اعصاب خیلی خیلی خیلی قویی میخواد. 

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 
چرا شماها دوقلو دوست دارید؟ دوقلو داشتن اسمش فقط قشنگه ولی از بارداریش بگیر تا بزرگ شدن و مدرسه رفتن ...

به نظرم دوقلو با هم همبازی میشن و پدرومادر فقط نظارت میکنن 

ولی تکی ,همش آویزونه

به نظرم دوقلو با هم همبازی میشن و پدرومادر فقط نظارت میکنن  ولی تکی ,همش آویزونه

آره خوب از این نظر حق باشماست، من بچه اولم تا 6 سالگی تک و تنها بود و خیلی بهم آویزون بود

بارداری دومم دوقلو بودند و این مشکل را اصلا نداشتم. 

ولی بارداری دوقلو جز بارداری های پر خطر هست، امکان داره بچه ها زود به دنیا بیان که خودش یک مشکله معمولا اگه دوقلوها همسان باشند هوششون از بقیه بچه ها کمتره، بیشتر وقت ها مادر شیر کافی برای سیر کردنشون نداره و بچه ها شیر خشکی میشن، معمولا مقاومت بدنشون از بقیه بجه ها کمتره و..... 

آره خوب از این نظر حق باشماست، من بچه اولم تا 6 سالگی تک و تنها بود و خیلی بهم آویزون بود بارداری د ...

آره من بچه های اولم دوقلو بود بعدش یه دونه تکی ناخواسته بود الان ۳ سالشه ولی همپای اوناست و زیاد اذیت نمیکنه.

آره من بچه های اولم دوقلو بود بعدش یه دونه تکی ناخواسته بود الان ۳ سالشه ولی همپای اوناست و زیاد اذی ...

من فکر کنم دوقلوهای شما مدرسه نمیرن درسته؟ 

وقتی هر 3 مدرسه برن اون وقت سختی واقعیش را متوجه میشی من که واقعا سر درس و مشق شون پدرم دراومده نه اینکه اونا مشکلی داشته باشند من خودم رسیدگی به درس و مشق 3 تا بچه برام خیلی سخته، چون وسواسی هم هستم و تا عالی یاد نگیرند ولشون نمیکنم.