2777
2789

من بالای بیستم بدردت نمیخورم😁😁

بگما نیاید بگید عضویتت مبارک ک شب میام سراغتون هاهاهاهااااا میشه الکی لایکم نکنی🤦‍♀️😅اخه خر ذوق میشم فکر میکنم جوابمو دادین  بعد میبینم ی لایک خوشک و خالیع دلم میگیرع😅🤣🤣عاشق تاپیکای ترسناک و فان و خاله زنکیم لطفا اگ رفتین منم تگ کنین❤️🤗باتچکر ماچ ماچ😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۴۰ نیسنم ولی دارم نزدیک میشم

فکر میکنم پول بیشتر احتیاج دارم چون دلم سفر و تفریح بیشتر میخواد

بعد دیگه زیاد رو حرف و حرکات نظرات دیگران زوم نمیکنم

فکر میکنم سنم داره میره بالا مهمتر خودم هسنم اولویت خودمم

۴۰ نیسنم ولی دارم نزدیک میشم فکر میکنم پول بیشتر احتیاج دارم چون دلم سفر و تفریح بیشتر میخواد بعد ...

😉 پس اگه کسی تا۴۰سالگی پس انداز درست حسابی نداشته باشه خیلی بده

درست فهمیدم؟

روزی که پدرم و مادرمو عشقم رو از دست دادم هنوز همونی بودم که در ۲۰ سالگی بودم اما از روزی که خواهر ...

خدا رحمتشون کنه.

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

من 32 ام

. 30ساله ک شدم تا مدتها افسرده بودم😥😥. الانک 32شدم ب فکر جوانسازی و عمل و..  افتادم دیدم چقد ب خودم نرسیدم. خودت چند سالته اسی؟

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

من۴۱سالمه.  حرف دیگران برام مهم نیست مهم خوشبختی وخوشحالی خودم وخانواده ام مهمه پولم به اندازه رفاه داشته باشم البته رفاه هر کس به طبقه اجتماعی وفرهنگش بستگی داره

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
😉 پس اگه کسی تا۴۰سالگی پس انداز درست حسابی نداشته باشه خیلی بده درست فهمیدم؟

من فکر میکنم اره چون باید دیگه تو این سن ادم استقلال مالی داشته باشه

من چون خودم اهل سفر و تفریح خوب هزینه میخواد