سلام دوستان و خانم های عزیز، حقیقت اش من میخوام اقدام کنم برای بارداری و بچه فقط سالم و صالح باشه برام مهمه ولی به دلایلی به پسر بیشتر ترجیح داریم،
فرصت و شرایط دکتر رفتن ندارم، ممنون میشم اگه دکتر رفتید نتیجه گرفتید یا بر اساس تجربه خودتون و اطرافیانتون راهنماییم کنید و دیگران هم بتونن از این تاپیک استفاده کنن.
چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️برای سلامتی خانوادم و خانوادت یک صلوات میفرستی؟؟🙂👨👩👦ممنون🥀با نظرم مخالفی ریپلای نکن اعصاب بحث کردن با 🐑هارو ندارم ،تیکر تولد۱سالگی پسرم
رحمتو گرم نگهدار نزار موقع ظرف شستن شکمت خیس بشه چیرای گرم بخور به شوهرت عرق کاسنی بده خودتم بخور جفتتون موز و خرما و به نیت کن اسم بچتو بزار محمد و بایدم بزاری و صداش کنی
بعضیا خودشونو چنان میگیرن فکر میکنن چخبره خواهر من چاه دسشویی ما هم گاهی وقتا میگیره 😐گفتم بدونی 🤚😐
تجربه من اینه که حتما روزای تخمک کذاری که معمولا بعد یه هفته از اتمام پریود شروع میشه یک روز در میون اقدام کنی...یعنی حتما سه یا چهار بار اون ماه اقدام داشته باشی...بعد پریود تا زمانی که میخوای اقدام کنی توی آب و جوش شیرین بشین بیست دقیقه...گرمیجات هم خودت هم شوهرت...روزای اقدام صبحشمعجون بخورین...ولی از همه مهمتر روزای تخمک گذاریه که یه روز درمیون اقدام کنی حتماااا
من الان قرص ضدبارداری میخورم، روز تخمک گذاری چجور بفهمم؟ پریودم منظمه دقیقا چهار روز بعد از ق ...
یه هفته بعد اتمام پریودی یه شب در میون اقدام کن...یعنی به ترتیب شب چهارده..شانزده...هجده...بیستم اقدلم کن....موقع تخمک گذاری ترشحاتت زیاد میشه....انشالله به سلامتی پسردار بشی عزیزم..من الان دنبال راهیم دختر بیارم انشالله بسلامتی😄😄