2777
2789
باور کن اونا جوابونو همین دنیا میگیرن

تازه از حرم آقا اومدم،قسمش دادم به پسرش،به آبروی مادرش که تقاص دلم بگیره

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖
بهم تهمت زدن،شوهرم کور و کر شد ولم کرد و رفت،صابخونه جوابم کرد،جا ندارم وسایل ببرم،آواره شدم،زندگیم ...

یه شغلی پیدا کن اونم اگه خوب بود بهت اعتماد داشت نمیرفت رفتنی باید بره یه جای کوچیک تر مناسب بودجه ات پیدا کن بار تهمت کشیدن سخته به خدا توکل کن خدا تلافی میکنه برات انشالا

حوصله پاسخ به چرندیاتتو ندارم با اون دل خجسته ات ، اما تو خوشحال باش که عقده ات رو خالی کردی ، خوشحالم که خوشحالی 😊😉

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه شغلی پیدا کن اونم اگه خوب بود بهت اعتماد داشت نمیرفت رفتنی باید بره یه جای کوچیک تر مناسب بودجه ا ...

من ۵ ماه پیش دستم عمل کردم،آی سی یو رفتم،وضع دستم داغون نمیتونم کار کنم،ولی بازم مجبورم،دنبال یک کار سبکم

فروشندگی هم که سن پایین میخان،۳۲ سالم،بهانه میارن

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖
من ۵ ماه پیش دستم عمل کردم،آی سی یو رفتم،وضع دستم داغون نمیتونم کار کنم،ولی بازم مجبورم،دنبال یک کار ...

آخی توکلت به خدا باشه عزیزم از خودش بخواه کیا بهت تهمت زدن ؟

حوصله پاسخ به چرندیاتتو ندارم با اون دل خجسته ات ، اما تو خوشحال باش که عقده ات رو خالی کردی ، خوشحالم که خوشحالی 😊😉
آخی توکلت به خدا باشه عزیزم از خودش بخواه کیا بهت تهمت زدن ؟

دختر خاله بیشرفم

انگار زندگیم جادو کرد،انگار شوهرم جادو کرد

همه چیز از هم پاشید

فقط تقاص دلم از خدا میخام،الهی به خاک سیاه بشینه،روز و شب نفرینش میکنم

دختر خاله بیشرفم انگار زندگیم جادو کرد،انگار شوهرم جادو کرد همه چیز از هم پاشید فقط تقاص دلم از خ ...

مطمئن باش تقاص پس میده امیدت به خدا باشه