2777
2789
با کسی که دوسش  دارم ازد‌‌واج کنم یا تنهااااایی امریکا زندگی کنپ

موفق میشی عزیزم

اصن ټ خوبے*ت جلو... مآ پشتیم... ولے مسیرے کع میرے گرگاشو مآ کشتیم..🌵👑😭🔫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با عشقم ا.... جونم ازدواج کنم

.من عمر طولانی با سلامتیم میخوام.من میخوام کارمم‌ جور بشه.

مامان‌بابامم‌همیشه سالم باشن

داداشامم‌سالم و خ شبخت بشن.

فقط همین ۶تا 🙏🙏🙏🤲🤲🤲😐😐😐😑😑😑

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
بهم پیام بده و این دوری تموم بشه و دوباره باهم باشیم ولی این بار قشنگ باهم باشیم 

انشاالله

مامانم که بیماری خاص داره خوب بشه از شر این قرص های لعنتی که به سختی گیر میاد راحت بشه

یه پرسپولیسی دو آتیشه ۹۹/۹/۹مشکل گرفتاری عشقم حل شد ماشینشم دادن  مشکل زمینمونم به امید خدا حل شد مامانم خوب شد منم عملهای که لازمه انجام دادم خونمونو عوض کردیم رفتیم همونجای که مامانم من و عشقم دوست داریم خونه جدید خریدیم ❤حواسم به توئه هوا سمت توئه هوا سمتیه که برسم به توئه❤                                                                          💗تو مرا جان و جهانی💗                          💖تا ابد با من باش💖                                               💘دوستت دارم و هیچ چیز جز این ندارم💘             💕 با تو در نهایتم من💕                                        💝 عاشقتم عشقم عشق منی عشقم جون منی جونم💝        
.من عمر طولانی با سلامتیم میخوام.من میخوام کارمم‌ جور بشه. مامان‌بابامم‌همیشه سالم باشن داداشامم‌س ...

امین

امین

مرسی😊😊😊ان شاءالله 😁😁البته با دعای اولم‌۷تا میشن.

امیدوارم ارزوی شما وبقیه هم براورده بشه

وهمه سالم و شاد وپولدار بشن.کروناهم بره🤲🤲🤲🤲🙏🙏🙏

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
اس ام اس بیاد براشوهرم بخونمش پول زیادی بحسابش ریختن یعنی میشه😞😞

چقد خوشحالی میاره پول