2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

👍👌

عادت    هوس    هیجان آنی      حریص بودن نسبت به کسی    اینا با عشق فرق دارن اما متاسفانه خیلی وقتا خودشونو  با اسم عشق وارد زندگی میکنن ...

عاقل تر از آنیم که دیوانه نباشیم ...

خدایا این فخر مرا بس که خدایی چون تو دارم              تو آن گونه ای که من دوست دارم                              پس مرا هم آن گونه گردان که تو دوست داری              سپاس که من بنده توام و تو خدای منی❤️

به نظرت خانم متاهلی که چهار ساله با مرد متاهل هست سک س هم داشتنه به نظرت عشقه یا هوس خیلی زیادهم میگه دوسش دارم میگه اگر ولم کرد میمیرم

خدایا تو همه شرایط دستمو گرفتی این من بودم بنده ی بدی بودم تو خیلی خوبی ..از این به بعد سعی میکنم یه خورده از بدیم کم کنم🙏🙏
به نظرت خانم متاهلی که چهار ساله با مرد متاهل هست سک س هم داشتنه به نظرت عشقه یا هوس خیلی زیادهم میگ ...

از طرف زن شاید دوست داشتن وعادت کردن..ولی از طرف مرد 99/99صدم درصد هوس

به نظرت خانم متاهلی که چهار ساله با مرد متاهل هست سک س هم داشتنه به نظرت عشقه یا هوس خیلی زیادهم میگ ...

شاید عشق باشه  شایدم نباشه ... 

اما به نظر من اگه مردی یا زنی  عاشق هم باشن  تحمل نمیکنن که طرف اونارو  همزمان با یکی دیگه مدیریت کنه 

چجوری یه مردی عاشقه  بعد میدونه اونی که دوستش داره  با کسی دیگه هم هست   چرا رابطه های قبلیشون رو تموم نکردن بعد باهم باشن 

کثیف به نظر نمیرسه ؟ !!    در صورتی که عشق خیلی قشنگه .... 

نمیدونم ...

عاقل تر از آنیم که دیوانه نباشیم ...

چون وابسته اش شده...تنهاست درسته شوهر داره و داره خیانت می‌کنه اما انگار از طرف شوهرش توجهی بهش نمیشه و صد البته اون توجهی که به اون آقای متاهل داره به شوهر خودش نداره به همین دلیل از فرط تنهایی و وابستگی و عقده های مجردی حتی !!!!ازین دسته مسائل میگه دوسش داره و در نبودش میمیره....چقدر ناراحت شدم با این کامنت و دلم گرفت...😔😔