2777
2789
عنوان

نامزد ولخرج😐

483 بازدید | 24 پست

اول بگم ک نگین پز زیر پوستیو اینا چون دارم رنج میبرم اصن نمیدونم چرا انقد ولخرجه این بشر هی اینور خرج میگنه اونور خرج میکنه 😕اینو بخر اونو بخر هیچ پولی هیچ جا نمیمونه براش😐😭میبینی تاکسی ۵ دیقه دیرتر حرکت کرد اصن صبر نداره میگه دربست تموم😐بی پولیم خیلی کشیده هاااا ولی نمیدونم چرا اینجوریه

و اغوشت گرم ترین گناه عمرم بود♡:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه برا تو زیاد خرج کنه بهش نمیگی ولخرج ولی برا خانوادش میشه ولخرج

عزیزم برا خانوادش به اندازه خرج میکنه فعلا هم فقط نامزد منه نرفتیم زیر یه سقف ک براش حساب کتاب کنم برا من ولخرجی میکنه شدید یا مصلا همین قضیه تاکسیو اینا

ولخرج نيس تو گدايي

علي❤️ ريدم به خودت و اخلاقت عن اقا😏                         من باردار نيستم😁اين تيكر براي رسيدن به هدفه شوميه كه تو سرمه😃ممنون ميشم برام دعا كني به چيزي كه ميخام برسم😅❤️😘

از آینده بهش بگو 

یک هدف بلند مدت و کوتاه مدت انتخاب کنید 

کارتشو با زبون خوش بگیر 

به یک کارت دیگه پول خرجیتونو بریزید که بیشتر از اون خرج نکنه خرج کرد از کسی قرض کنه ولی پول پس انداز و بر نداره تا خوب شه

دخالت نکن

when life leaves us blind...L♡VE keeps us kind... تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more.. ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

شوهر من قبل ازدواج اینجور بود افتضاحححح

بعدش خوب شد

با ریتم بخون😂 همه چی آرومه👏 نت من داغونه👏من چقد بدبختم👏دلم من ویرونه👏تشنه سیگنالم 👏از خودم مینالم👏منو نت بارون کن👏به چشات میبالم👏همه چی قاطیه 👏عشق من فاطیه👏من پر از دل دردم👏 نت من قاطیه👏من به لاین دل بستم 👏از گوشیم معلومه👏من چقد بدبختم👏همه چی داغونه👏تشنه ی سیگنالم👏منو سیرابم کن👏منو با اینترنت👏دوباره شادم کن👏بگو که اینترنت👏 تا ابد پا برجاس👏حالا ک برق عشق👏تو نی نی سایت پیداست @ghatipateeee
از آینده بهش بگو  یک هدف بلند مدت و کوتاه مدت انتخاب کنید  کارتشو با زبون خوش بگیر  ...

انقد امروز بهش گفتم ک نگو ولی اخرش برگشته میگه کی با ۱۰ تومن ۵۰ تومن ۱۰۰ تومن میتونع ماشین بخره خونه فلان کنع اخرشم گف گشنه گدا😐بازی در نیار البته ب شوخیااا اما بم برخورد

نامزد شما بود دخالت نمیکردی عقدیییم انقد بد خرج میکنه چیز زیادی برا پس انداز نمیمونه

ن...وقتی داره بذا خرج کنه دیگه خسیس بود خوب میشد؟

when life leaves us blind...L♡VE keeps us kind... تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more.. ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤