2777
2789
عنوان

جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 35 پست
اره بخدا نمیخام ازخودم صحبت کنم ولی یه ادمی ام ک خیلی دل رحم هستم دلم براهمه ب رحم میاد😒

حالا نمیدونی بعدها ضربه دلرحمی ت را میخوری.اونموقع تازه تصمیم میگیری عوض بشی ولی دیگه دیره و سخت میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثلا هروقت مهمون دارن جاریمو شوهرشم میان دیگه نمیرن تا بعدشام،

منم میرم پیششون یه تعارف خشک بهم میکنن فقط منم ناراحت میشم،یا هروقت اون میاد پیششون احوالپرسی گرم میکنن باهاش ولی با من معمولی،درحالیکه منوشوهرم بیشتر بدردشون خوردیم تا اونا

الان آدمهای دو رو طرفدار بیشتری داره😏

تو فامیل خودمون چند مورد داریم خیلی هم عزیزن

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 

ب درک بابا خودتو درگیر نکن که عصبی میشی خانواده شوهر منم جاری هامو بیشتر دوس دارن مخصوصا این آخری رو که هم فامیلشونه هم به طرز باور نکردنی خود شیرین و دورو اما من بیخیالم فقط یه هفته اول ناراحت بودم بعد گفتم فدای سرم ارزش ندارن خودمو بخاطر شون ناراحت کنم اصلا باهاشون قاطی نمیشم همشون میگن تو خیلی مغروری چون محلشون نمی‌ذارم میخان بترکن

یه جوری خودشونو خوب جلوه میدن همه فک میکنن خیلی خوبن

اره بخدا

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 

ولشون کن . من یه بار تو گوشی شوهرم دیدم که خواهر شوهرم در مورد من گفته بود زنت برای ما مهم نیست. با اینکه من خیلی بهشون احترام میزاشتم از اون موقع به بعد اونام برای من مهم نیستن

.
یبارجلو خودم گفته اینا همه عصبی ان یا اینا همه چشمشون شوره و ازین حرفا،

جاری منم میاد زر میزنه بعد جلو رو اونا خودشیرینی میکنه خاک تو سر خخحخخخ دلم واسش میسوزه بعد میره حرفا خودشو جا بقیه ب اونا میگه همین چند وقت پیش پشت من حرف زده بود یه استوری گذاشتم حساب کار دستش اومد دیگه سمت من نمیاد