بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ما مردا هر کدوم دستمون به تن لطیف زن خشن برخورد الهی بشکنه دستامون به خدا عذاب وجدان بدتر از این نب ...
آفرین بعضیا همین اراده هم ندارن
sh_n👉❤❤ ♫ ازش نپرسیدم کی بود نگاهش دنبال چی بود با من عاشق ولیکن قلب و زبونش یکی بود الهه دل پاکی بود مثل خودم خاکی بود با ناز بی حد چشاش از همه دنیا شاکی بود چشم انتظار دل بیقرار دنبال یار بود این خانم خوش برار و گل خنده رو اسمش بهار بود این خانم 💚 اسمش بهار بود این خانم🤗
امیدارم اراده کنه شوهرت از دستاش تو عصبانیت استفاده نکنه البته اکثرا ریشه در کودکی ما داره من خودم ...
بله ولی من مجرد هستم ولی اگرم انتخاب کنم مردی که دست بزن داره رو به هیچ عنوان انتخاب نمیکنم آره انسان ممکنه در بعضی از برهه های کودکی بیشتر کتک بخوره
sh_n👉❤❤ ♫ ازش نپرسیدم کی بود نگاهش دنبال چی بود با من عاشق ولیکن قلب و زبونش یکی بود الهه دل پاکی بود مثل خودم خاکی بود با ناز بی حد چشاش از همه دنیا شاکی بود چشم انتظار دل بیقرار دنبال یار بود این خانم خوش برار و گل خنده رو اسمش بهار بود این خانم 💚 اسمش بهار بود این خانم🤗
نمیتونی قبل ازدواج بفهمی فهمیدنش سخته باید قبل ازدواج بری بیای و عصبیش کنی شدید تا نشون بده شاید
آره ولی از خانوادش به هر حال میپرسم ولی من هم سعی میکنم از رواناتش آگاه بشم ولی خب بعضی وقتا سطح مالی و بیکاری و بی پولی باعثش میشه که عصبی بشه کم کم تو زندگی همینه بهتره خانوما دقت کنن رو انتخاب هاشون