2777
2789
عنوان

شوهر سخت گیر

| مشاهده متن کامل بحث + 750 بازدید | 41 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همینطور گاهی اصلا نمیدونم که چیکار کردم که ناراحت شده 

آدم نميتونه نظر بده از اول عروسي هي گفتم من جمعه ها از صبح تا شب تو خونه مامانت خسته ميشم برو هفته اي ٢ تا شام برو منم ادمم حوصلم نميكشه هي قهر و دعوا 

مادرشم كه كوتاه بيا نيست واقعا حالم از زندگي بهم ميخوره نه آخر هفته اي نه چيزي

آدم نميتونه نظر بده از اول عروسي هي گفتم من جمعه ها از صبح تا شب تو خونه مامانت خسته ميشم برو هفته ا ...

يه راه حل ! از صبح ميري اونجا هي بريز و بپاش بخور ظرف كثيف كن آشغال بريز لباسارو ريخت و پاش كن بالشت و پتو بيار ، خونشو بريز بهم ، دو بار كه رفتيد دهنش سرويس بشه مادر شوهرت ديگه گير نميده هر جمعه بريد، من با شوهرم سر دو ساعت رفتن خونه مادرش بحثمه همش 

يه راه حل ! از صبح ميري اونجا هي بريز و بپاش بخور ظرف كثيف كن آشغال بريز لباسارو ريخت و پاش كن بالشت ...

هر كاريم بكنيم كوتاه نمياد الان ٥ ساله

باور كن انقدر حالم بده كه هر جمعه ميگم فردا ميزارم ميرم از اين زندگي

خسته شدم هر چيم ميگم انگار نه انگار 

حاضرم تنها بره حتي

مثلا ميخواد منو ناراحت كنه  باور ميكني بعد ٥ سال ديگه هيچي برام مهم نيست حتي اگه جدا بشم

آره واقعا، منم  يه چند بار جلو خانواده شوهرم ضايع شدم ، بدم مياد جلو اونا چيزي بهم بگه شوهرم ولي يكاري كردم حساب كار دستش اومد 

هر كاريم بكنيم كوتاه نمياد الان ٥ ساله باور كن انقدر حالم بده كه هر جمعه ميگم فردا ميزارم ميرم از ا ...

خب قهر كن يه مدت ببين جواب نميده؟ يا با شوهرت صحبت كن وقت مناسب! اه خيلي رو مخ هستن يكسريا ، دوست منم مثل شماست اونا چند تا جاري با خواهر شوهراش هستن! همشون جمعه ها ميرن از صبح تا شب