2777
2789
عنوان

مرغ نخرید ❌❌❌❌❌

| مشاهده متن کامل بحث + 902 بازدید | 58 پست

فردا همه تو صف مرغن،البته اگه دیروز صف واینستاده باشن😖

ملت ما عادت کردن،مردم عجیبی هستیم،به استقبال تورم و گرونی میریم همیشه...

این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای فیلم بدون تاریخ بدون امضا رو دیدین؟ یاد اون فیلمه افتادم بیچاره مرده بخاطر بی پولی مرغ مرده میدا ...

😭😭😭

توی خاطرات بجز تو برگ یاد همه پژمرد... آخرین لحظه بودن زیر بار غم تو مُرد... چقدر امشب تو سکوتم... کوچه باز عطر تو داره... بوی یاس و شب و خونه تو رو یاد من میاره... یاد تو لالایی میشه واژه ها مثل ستاره... ولی تو نیستی و شعرم آسمونش ماه نداره... از اشک یاس کوچه ها تا چشم کور از گریه ها... با یاد تو زنده ام

ولی اینکارا جواب نمیده عزیزم. این روش وقتی جواب میده که یک یا دو تا کالا گرون شده باشن مردم نمیخرن مجبور میشن ارزون کنن.ولی الان چی ارزونه که بخای جایگزینش کنی؟ مرغدارا هم ضرر کردن توی خبرا خوندم ۷۰ تا مرغداری جمع کردن. ارزش پولمون کم شده😔

روم سیاه☻ درخواست دوستی پذیرفته نمی شود.حتی شما دوست عزیز!!🙄🙄
مثل بنزین و شیر و گوجه و پیاز و ...؟ کی متحد بودیم ما آخه

دقیقن

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟

یادمه ماه رمضون رفتم خرید خونه دیدم مرغ رو زده کیلو ۸ تومن گفتن رو دستمون مونده از بس نخریدن بخدا الانم نخرن مجبورن ارزون کنن ولی متاسفانه مردم ما جوری هستن ک هرچیزی گرون شه صف میبندن براش

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  

عزیزم ارزونم بشه مقطعیه .در کل قیمت همه چی رفته بالا

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
شوهر من آشغال مرغا تو سطل مرغ فروشو یه مدت میاورد خونه

😔الهی بمیرم توروخدا نخورین.نون خشک بخورین ولی اونارو نه

روم سیاه☻ درخواست دوستی پذیرفته نمی شود.حتی شما دوست عزیز!!🙄🙄