2777
2789
عنوان

لطفابیاییییین🙏🙏😕

47 بازدید | 2 پست

سلام میخواستم یه کم دردل کنم من یه دختر۲۰سالم خیلی احساس تنهایی میکنم...بهترین دوستم چندوقته دیگه نمی تونم ببینمش دوستای دیگمم ازم دورن قبلاشرایط خونوادگی بهتری داشتیم ولی از وقتی که بزرگترشدم شرایط سخت ترشده هزینه های بالاس وپدرمم براش سخته نمی دونم چجوری بگم خودم دانشجوم الانم امتحانامه یه چنددیگه هم ب احتمال زیادترم جدیده تاحالاسرکارنرفتم و راستش دوستم ندارم برم چون غرورم برام مهم تره ولی درکناراون دوست دارم یه کمکی هم کرده باشم نمی دونم چیکارمیتونم بکنم واسه کمک بهشون😕😕اگه کسی پیشنهادی داره بده:///واقعابعضی موقع ها فقط میتونم گریه کنم چون مثلا لباسام مثل قبل نمی تونم بخرم هم هرچی دیگه  ازاین ک پدرم انقدبی مسئولیت وبی توجه  به مشکلاته خسته شدم ازاینکه انقدخونسرده نسبت به همه چی...از روزمرگی و مشکلاتی که همیشه هست....همه چی...😞

چه کاری خوب اگه پدرتون اجازه میدن برید سرکار..این همه خرجتو داده تا درس بخونی بشینی تو خونه...حداقل خرج خودتو که میتونی در بیاری...غرور کیلو چنده؟ این دوره زمونه میگردن دنبال دختر شغل دار

چه کاری خوب اگه پدرتون اجازه میدن برید سرکار..این همه خرجتو داده تا درس بخونی بشینی تو خونه...حداقل ...

شهرمایه شهرکوچیکه چه کاری میشه اینجاداشت بعدشم گفتم که وقتشوندارم الان وقت امتحانامه یه ماه دیگه هم ترم بعدی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.