گروه آبی شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
وزنم 77میشه بگی کالری مصرفیم چنده ورزش هم داشتی یا نه فقط کالری شماری کردی
کالری ۵ روز هفته ۱۴۴۰ دوروزم که فک کنم شنبه سه شنبه باشه ۵۰۰ کالری میخوری
اگرم برات سخته فست بگیری هفت روزه هفته رو ۱۳۴۰ تا بخور
گروه آبی شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
تاپیکو پیدا کن ادامه بده خودت تا مهر عضو بگیرن عضو شی
نه اتفاقا فست راحته فقط من تاحالاکالری هام خیلی بالانرفته همش بین 1000تا1300بوده و فست هم همون 500
نه با این روش برو حتما هم باید کالریتو پر کنی سعی کن برنج و نونت کم باشه میوه و سبزی بیشتر دیگه خودت استادی پس اینجوری بدنت اسیب نمیبینه و یواش یواش به وزن دلخواهت میرسی