2777
2789
عنوان

کمک کنیدددد😢

| مشاهده متن کامل بحث + 678 بازدید | 54 پست
آخه همیشه جواب میداد واسه ناهارم نیومده حتی😔

عزیزم ، یه پیامک بهشون بده که هر موقع کارشون تموم شد بهت خبر بدن گلم 

من احتمال زیاد میدم گوشیشونو توی باغتون جا گذوشتن یا توی ماشین مشغول کار بودن الآنم دارن برمیگردن 

یه نفس عمیق بکش و خودتو مشغول کن که اینجور فکرت به ذهنت نیاد عزیزم 

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
مشکل اینجاست وقتی داشت میرفت لاستیک عقب موتور پنچر بود بهش گفتم گف چیزی نمیشه این نگرانیمو زیاد میکن ...

خب پس حتما رفتن تعمیرشون کنن عزیزم ⁦✔️⁩

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

😅😅فعلا هرچی پرسیدم کسی جوابم رو نداده.تو دادی که بعد نیستی.اقا فهمیدی بم بگو درس کنم اسممو

عزیزم من قبلاً در یه انجمن مثل اینجا عضوبودم بعد برای تغییر نام کاربری به ادمینهای انجمن میگفتن انگار 

به نی نی یارها بگی بنظرم بهتره

واستون تاپیک گذاشتم شوهرمو سگو گربه ام کردن واقعا متاسفم واسه همچین آدمای ببشعوری😔😔😔

خاوَرِمیآنِه رآ بِه تَقلِید اَز چَشم هایِ (طُ) سآختِه اَند؛پُر اِلتِهآب،خَستِه،زیبِآآآ😻🍃

دوست خوبم بد به دلت راه نده احتمالا شوهرت سوار موتوره و صدای گوشی رو نمیشنوه نگران نباش یاسین بخون تا خدا به قلب مهربونت آرامش بده شوهرت میاد بابا پاشو غذایی که دوست داره رو درست کن وقتی اومد بشقاب غذا رو از پهنا بکن تو حلقش تا یاد بگیره دیگه نگرانت نکنه

نگران نباش حتما گوشی کنار دستش نیست و نمیشنوه شاید گوشی رو گذاشته جایی و مشغول جمع کردن چوبه بد به دلت راه نده توکل کن به خدا اومد خبر بده بهمون

در ساحل ماسه ای با خدا قدم میزدم به پشت سرم نگاه کردم جایی که از خوشیها حرف زده بودیم دو ردپا بود و جاهایی که از سختیها حرف زده بودیم جای یک رد پا بود به خدا گفتم:در سختیها کنارم نبودی؟ خدا گفت:آن رد پایی که میبینی من هستم ؛در سختیها تو را به دوش میکشیدم!!!! خدایا عاشقتم تنهام نذار😍😍😍😍😍😍😍😍
دوست خوبم بد به دلت راه نده احتمالا شوهرت سوار موتوره و صدای گوشی رو نمیشنوه نگران نباش یاسین بخون ت ...

امد عزیزم تاپیک بعدیمو بخون اما متاسفانه توهین کردن بهش،🥺

خاوَرِمیآنِه رآ بِه تَقلِید اَز چَشم هایِ (طُ) سآختِه اَند؛پُر اِلتِهآب،خَستِه،زیبِآآآ😻🍃