2777
2789
عنوان

کمک کنیدددد😢

| مشاهده متن کامل بحث + 678 بازدید | 54 پست
دلداریش که  میتونی بدی.. . اگه اون هم نه تاپیک رو میتونی ترک کنی چقدر بعضیها زبونشون تلخه

من باشماصحبت نکردم ....من زبونم تلخه شماچه قدرخودت تلخی 🙄☹

{کنجدجونم،هنوزنمیدونم دخمری یاآقاپسری 😊امامن وبابایی وآبجی باران بی صبرانه منتظریم که بدونیم 😊امروزباران کوچولوبه بابایی میگفت :بابایی بیامامان توی شکمش نی نی داره،من میخام بغلش کنم ،اسباب بازیاموبدم بازی کنه....نمیدونم من چراذوق کرده بودم.خدایابه بزرگیه خودت قسمت میدم این حس هارونصیب همه خانومای سرزمینم کن🙏تاریخ (۱۳۹۹/۴/۲۱)}
کارش طول کشیده سایلنته گوشیش. برنامه ای که همیییییشه شوهرم واسم پیاده میکنه😂نگران نباش میاد الان ه ...

امیدوارم😔

خاوَرِمیآنِه رآ بِه تَقلِید اَز چَشم هایِ (طُ) سآختِه اَند؛پُر اِلتِهآب،خَستِه،زیبِآآآ😻🍃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بد به دلت راه نده عزیزم ، براشون صدقه بنداز و آیه الکرسی بخون به احتمال زیاد مشغول فروختن چوب هستن ک ...

آره ۲-۳ساعت راهه

خاوَرِمیآنِه رآ بِه تَقلِید اَز چَشم هایِ (طُ) سآختِه اَند؛پُر اِلتِهآب،خَستِه،زیبِآآآ😻🍃
من باشماصحبت نکردم ....من زبونم تلخه شماچه قدرخودت تلخی 🙄☹

ب تلخیه خودت ببخش عزیزم.

ولی تو رو خدا بیاین یه کم مهربونتر باشیم.

به خدا چیزی از مون کم  نمیشه  یه کم به طرفی که در حالت استرس و اضطرابه آرامش بدیم..دنیا به قدر کافی داره بهمون سخت میگیره

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید ، زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشستl
آره ۲-۳ساعت راهه

پس به احتمال زیاد مشغول کار هستن و توی راه ، من خودم بیرون باشم شده گوشیم چندبار زنگ بخوره اینقدر صدا زیاده که متوجه نمیشم ⁦☺️⁩ 

انرژی مثبت بفرست عزیزم ، اصفهان شهر بزرگیه ، میری یه سمتش بخصوص سمت رهنان و خمینی شهر و آتشگاه تامیایی برسی به دروازه شیراز و این سمت اینقدر ترافیک هست که یهویی میبینی کلی وقت توی راهی 🤦 تازه اگه ماشینم نباشه که هیچی 

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
یعنی ازساعت 12ک ازخونه خارج شده جواب تلفن شمارو نداده؟ 

نه حتی سه زنگش زدم بیاد ناهار جواب نداد

الان ازدست ماچه کمکی برمیاد؟شووووهراین خانووووم؟؟؟؟؟لطفاجوابشوبده.....عزیزم صداش زدم الان جوابتومیده ...

خیلی دوس دارم بدونم اگر این متنو نمینوشتی چی میشد؟؟؟یکم درک کنیم همو...میتونیم ببینیم و بگذریم..

پس به احتمال زیاد مشغول کار هستن و توی راه ، من خودم بیرون باشم شده گوشیم چندبار زنگ بخوره اینقدر صد ...

آخه همیشه جواب میداد واسه ناهارم نیومده حتی😔

مشکل اینجاست وقتی داشت میرفت لاستیک عقب موتور پنچر بود بهش گفتم گف چیزی نمیشه این نگرانیمو زیاد میکنه😞😞