2777
2789
عنوان

رنگی خوبه یا مشکی؟!

639 بازدید | 15 پست

روز بخیر بچها💗

ی مانتو مشکی خریدم  با یه جین آبی 

کیف و کفشمم میخام مشکی بگیرم

بعد الان میگم کاش مانتو یه رنگ دیگه میگرفتم☹

چیه اخهههه مشکی🤦‍♀️

بنظرتون ی جوری نیس تو تابستون ۲۰ سالم هس

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دوتا مانتو مشکی دارم جفتشونم فقط واسه دانشگاه میپوشم . اصلا مشکی دوست ندارم احساس میکنم سخت با همه چی ست میشه نسبت ب بقیه رنگا. 

خیانت فقط جنسی نیست .  خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ، به ترتیبی که در آن  لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت بود نمیکردی.🌹  .
اره واقعا😕

رنگی دل آدم بازمیشه دختر جوونی مشکی چیه من یه دوستام همش مشکی میپوشید اصن دل من میگرفت بنده خدا عشق مشکی داشت شال مشکی مانتو مشکی لاک مشکی حالم بهم میخورد هرچی میگفتم رنگی یبار تن کن میگفت نمیتونم عادت ندارم اومد این نامزد کرد شیرینی خوردن نامزدش صداش درومد گفت چند بار دیدم همش مشکی میپوشید من نمیپسندم میشه دیگه مشکی نپوشید واقعن دلم میگیره سختش بود ولی نامزدش براش همش چیزای رنگی میخرید اینم اولاش مجبوری میپوشید الان اصن سمت مشکی نمیره میگه چیه من همش مشکی میپوشیدم همش رنگای شاد لاک رنگی اصن عوض شد خیلی چهرش بنطرم دلنشینترم شد با شال رنگی خوبشد نامزد کرد باز این عوضشد چی بود خفه میشدم من که به خانوادم گفتم من مردم مشکی نپوشید سفید بپوشید 

رنگی دل آدم بازمیشه دختر جوونی مشکی چیه من یه دوستام همش مشکی میپوشید اصن دل من میگرفت بنده خدا عشق ...

دور از جونت جونم❤

قطعا رنگی بهتره خودمم استایلام یا طوسیه یا کالباسی 

نمیدونم چرا مشکی گرفتم ۴۳۵ ت پول دادم

کم پولی ندادم ک زورم نیاد🤣🤣🤣