2777
2789

دقیقاچن هفتته؟منم ۲۰ هفته و یک روزم ازدیروز کمرم خیلی دردمیکنه 

خداجونم مرسی ک منو آرزو ب دل نکردی ممنونم ازت که فرشته کوچولوتو فرستادی خیلیییی خوشحالم خودت مواظبش باش انشالله دامن همه مادران منتظر سبز بشه ب حق امام حسین و فاطمه زهرا خداااااااااایااااااااشکررررررررررت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقاچن هفتته؟منم ۲۰ هفته و یک روزم ازدیروز کمرم خیلی دردمیکنه 

۲۱ هفته یک روزمه عزیزم...منم دیروز با ماشین از راهددور دوسه ساعت تو ماشین بودم اومدم خونه مامانم الان کمر درد هستم حالت گرفتگی هم دارم

منم تازه 2روزه سوزش دارم وقت دکترم 16 اما فردا میخوام برم طاقت ندارم صبر کنم.البته من هفته30ام

منم سه روزه سوزش دارم من وقت نداره باید بمونم تا ۱۴ نگرانم میگم خطرناک نباشه...میگن زایمان زود رس داره😢

منم سه روزه سوزش دارم من وقت نداره باید بمونم تا ۱۴ نگرانم میگم خطرناک نباشه...میگن زایمان زود رس دا ...

منم وقت نداره اما دیگه چاره ای نیست باید هرجور شده برم بدون نوبت بفرستتم داخل وقتی ببینن مریض حال نداره میفرستن مخصوصا خانومای باردار ک از فرداشون خبر ندارن ک حالشون چجوریه من تا دوروز پیش خوبه خوب بودم خو من مگه میدونستم ک میخواد اینجوری بشه برو بگو مشکل واسم پیش اومده حتما میفرستت بری داخل.