2777
2789

اثر که داره ولی آب میان بافتی خیلی جمع میکنه 

من دختر خواهر شوهرم‌میخورد همه دستش خشک شده بود 

به نظر من ادم یه رژیم‌اصولی بگیره خیلی بهتر از این داروها هست 

البته ممکنه‌متخصص تغذیه هم دارو بده 

اثر که داره ولی آب میان بافتی خیلی جمع میکنه  من دختر خواهر شوهرم‌میخورد همه دستش خشک شده بود& ...

شکمو ام واسه اینکه اشتهام کمتر شه میخام قرص بگیرم ولی نمیدونم اثر،داره یانه

نگو باید برید از عشق💏 نه میتونم؛نه میتونی

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

من سیر سیاه میخورم با قرص آلجی ساخته شده از جلبک سبز و محصول آلمانی هستش تو یه ماه 5 کیلو کم کردم البته کنارش پیاده روی هم میکنم اشتهای کاذب رو کاهش می‌ده و کمک می‌کنه پرخوری و ریزه‌خواری رو کنار بره ترکیبات قدرتمند این قرص، متابولیسم بدن رو بالا می‌بره و چربی‌های اصلی بدن رو می‌سوزونه. چون منظم کاهش وزن ایجاد میشه بازگشت وزنی نداره و تغییرات پایدار باقی می‌مونن. فقط مطمین باش که قرص اصل رو از جای مطمین بگیری 

سلام عزیزم اگر میخوای واقعا لاغر بشی و به وزن مناسب برسی برو پیش کارشناس تغذیه چون منم همه راه هارو رفتم هیچی جواب نداده هیچ قرصی خوب نیست. جز یه برنامه غذایی خوب با ورزش منظمو وخوب هیچی لاغر نمی کنه من خودم پیش خانم سحر معصوم رفتم تا الان که کارشون فوق العاده بود بینظیرن این دکتر پیشنهاد میکنم بری پیششون پشیمون نمیشی من 80 درصد تا الان جواب گرفتم و راضیم