2777
2789
ینی اینقدر آمادگی داشته باشی که شبا تاصب ده دفعه بیدارشی بچت گریه کنه ارومش کنی خانمتو چند روز درما ...

خب تقصیر خودشون بوده ازدواج درست منطورمه 

بعدش کی گفته حالا تا ازدواج کردی باید بجه دار شی ؟ بچه خودش امادگی میخواد که بعد از ازدواج اوکی شه نه یه بچه اشتباهی 

تفریح و کل چیزایی که گفتی رو هم میشه با خانومت و فامیلی برین کلی هم کیف داره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه ربطی داره خب  خیلیا هستن ۱۳ سالگی رانندگی بلدن  اصن ربطی به ازدواج نداره

اکثرمون رانندگی رو بلد بودیم 

ولی آیا قوانینشم بلد بودیم؟ تهش یه ورود ممنوع و خیابان یک طرفه و اینا😅

ازدواجم همینه

این دوستتون هم احتمالاً پدرش پشتشه چون دیدم تو محل کارم

وگرنه یه بچه ۱۷ ساله به تنهایی کار خاصی نمیتونه بکنه

لطفا کاربر آقا در تاپیک های من شرکت نکنه

چرا هست . وقتی شغل نداری و مستقل نیستی از پس زندگی بر نمیای دختر مستقل خیلی مهمه

مستقل بودن که همیشه به شغل نیست 

اینهمه خانوم خونه دار 

الان همه بدبختن ؟

مستقل بودن که همیشه به شغل نیست  اینهمه خانوم خونه دار  الان همه بدبختن ؟

همون خانم خونه دار بخواد طلاق بگیره به شغل و پول نیاز داره

دیگه هم منو ریپلای نکن

برو دنبال یکی که افکارش مثل خودت پوسیده باشه

آخه کدوم سال اخردبیرستانی که تا دیروز تومدرسه آقا اجازه ما بریم بیرون وردزبونش بوده الان مردشده و می ...

چیه خب ؟ اقا نامزد میکنه اشکالی داره ؟ بجای دوست دختر گرفتن نامزد بکنه ؟ 

اگه با همراهی خانواده های دو طرف باشه قبل از ازدواج مشورت بگیرن خیلی هم اوکیه من خودم مشاور ها و روا ...

مگه خانواده ها میخوان باهم برن ازدواج کنن و برن زیر یه سقف و یه زندگی تشکیل بدن؟    
از نظر من خانواده میتونه راهنمایی باشه توو انتخاب ازدواج ولییی نباید باعث و بانی ازدواج باشن

خود اون دوتا شخص هستن که باید تصمیم بگیرن که تشکیل خانواده بدن و ببینن توانایی این رو دارن که از پس تمام وظایفشون توی زندگی بر میان یا نه 

آخه کدوم سال اخردبیرستانی که تا دیروز تومدرسه آقا اجازه ما بریم بیرون وردزبونش بوده الان مردشده و می ...

راستی بنده خدا یکی بود کلاس نهم تو مدرسه تو قسمت نظرات واسه معاون گذاشته بود اقا با اجازه ما میخوایم نامزد کنیم 😂

اکثرمون رانندگی رو بلد بودیم  ولی آیا قوانینشم بلد بودیم؟ تهش یه ورود ممنوع و خیابان یک طرفه و ...

اصلا هم پدرش پشتش نیس ۱۶ سالگی هزینه هاشو اکثرا خودش میداد حتی به بزرگترا پول هم قرض میداد 😂

شما برو بگرد یکی که مثل خودت افکارش قدیمی باشه شاید پیدا کنی مرد زندگی هم تو این سایت نیست

من خودم مردم برم دنبال مرد بگردم ؟😂 میدونمم کسی که تو سایت دنبال ازدواج نیست 

من خودم مردم برم دنبال مرد بگردم ؟😂 میدونمم کسی که تو سایت دنبال ازدواج نیست  

منظورم این بود شما اگر مرد زندگی بودی تو این سایت نبودی

شما حتی حرف ساده هم متوجه نمیشید .بعد دنبال ازدواجی؟؟

همون خانم خونه دار بخواد طلاق بگیره به شغل و پول نیاز داره دیگه هم منو ریپلای نکن برو دنبال یکی که ...

ببخشید ها مگه هرکی ازدواج میکنه باید اماده طلاق باشه ؟

بعدشم حرفی که میزنید خب باید جواب بگیرید شما ریپلای نکنید من ریپلای نمیکنم

مگه خانواده ها میخوان باهم برن ازدواج کنن و برن زیر یه سقف و یه زندگی تشکیل بدن؟ &n ...

منم دقیقا منطورم راهنماییه نه دخالت اینکه اقا من فلانی رو انتخاب کردم کمکم کن ...