2777
2789
قبول دارم ولی ۲۰ سال خیلی دیر نیست بنظر شما ؟؟؟؟ دختر پسر چطوری تحمل کنن ؟ قبول کن خیلیاشون میرن دنب ...

نه 20سال که خییللیی زوده  

بعدشم مثلا  همینا ازدواج کنن که مثلا راه نادرست نرفته باشن ولی توو زندگی سازش نداشته باشن و نتونن از پس زندگی بر بیان و همش جنگ و اعصاب خوردی و در نهایت جدایی خوبه؟  

شما۱۵سالگی زن بگیر...اونوقت اول جوونی میبینی ای دل غافل دوستا همه خوشگذرونی و تفریح و ورزشن..شما یه ...

۱۵ ساله پسر بچس ولی ۱۹ ساله مرد گیر میاد بعدشم توی ازدواج خوشگذرونی و تفریح و ورزش نیست ؟ کی گفته حالا تو ازدواج باید همون روز اول بچه دار شد ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کارت ملی رو که ۱۵ سالگی میدن  کافیه یه سرچ بزنید شرکت اراد برندینگ  نیاز نیست که برای وا ...

پس چرا برای ما رو ۱۸ سالگی دادن؟😅

بله ولی منظور این هست کسی که پاسپورت و گواهینامه نداره چجوری زن داشته باشه ارزش زن از پاسپورت و گواهینامه و حق رای کمتره؟

لطفا کاربر آقا در تاپیک های من شرکت نکنه

چه ربطی داره به جذابیت قبل اون سن مال لیسانس و شغل پیدا کردنه اصلا خوب نیست آدم تو سن کم وقتی هزار ...

خب ادم برنامه دار به همه چی میرسه حتی اگه ازدواج کنه 

ازدواج که مخل اینا نیست البته ازدواج درست 

اخ دقیقا منتظر این بودم یکی بپرسه پس کی جوونی بکنن خب توضیح بده جوونی کردن از نظر شما یعنی چی ؟

ینی اینقدر آمادگی داشته باشی که شبا تاصب ده دفعه بیدارشی بچت گریه کنه ارومش کنی

خانمتو چند روز درماه مراقبت کنی

بچت مریض شد شبا بیدارباشی

بتونی لذت مجردی کیف کردن مسافرتو تفریح با دوستاتون ازدست ندی

اینقدر پخته شی بدونی ی دخترو از خونه باباش با هزارتا امید آوردی پس دیگه باید ازهمه چیتون بزنین..حتی گاهی توی سن جوونی که باید بخودتون برسین اینقدر زیر بار مسئولیت غرقید که گاهی یادتون میره تو آیینه نگاه کنی

ازدواج مسئولییییییت میخواد نگاه کن اکثرنینیسایتیا توی سن کم ازدواج کردن مینالن چون شوهراشون ب سن مسئولیت نرسیدن..البته الان همه سختشون شده و برسه کم سن ترا

ازدواج دختر تو ۱۵ و ۱۶ سالگی؟ زمان پدر و مادرمون هم همچین چیزی نبود مادر من تو ۲۰ سالگی ازدواج کرد ...

والا اون زمان که ۱۳ سالگی ازدواج میکردن عکساشونم میبینم همه انکار دختر ۱۸ ساله الان بودن

خب ادم برنامه دار به همه چی میرسه حتی اگه ازدواج کنه  ازدواج که مخل اینا نیست البته ازدواج درس ...

چرا هست .

وقتی شغل نداری و مستقل نیستی از پس زندگی بر نمیای

دختر مستقل خیلی مهمه

الان ببخشید اوج جذابیت دختر زیر۲۵؟؟؟؟ والا سن کم یکی میخواد دماغای گنده دختر و پشت سبیل سبزاقایون ۲ ...

والا منظور من نچرال فیساشن 😂 اخه دماغ چه ربطی به ازدواج داره

استارتر راس میگه..دختری که توی سن کمم دوس داره ازدواج کنه یا پسر باید با مشورت خانواده و با منطق انج ...

منم همینو میگم نامزد بودن دختر ۱۷ ۱۸ ساله بهتره یا اینکه بره با دوست پسر که بعد از رابطه بگه من تورو نمیخوام که هزار مدلشو توی صفحه اتفاقات دیدیدم

چرا تصورتون از یه دختر توی این سن یه بچس که دنبال عروسک بازیشه  ؟

۱۵ ساله پسر بچس ولی ۱۹ ساله مرد گیر میاد بعدشم توی ازدواج خوشگذرونی و تفریح و ورزش نیست ؟ کی گفته حا ...

آخه کدوم سال اخردبیرستانی که تا دیروز تومدرسه آقا اجازه ما بریم بیرون وردزبونش بوده الان مردشده و میتونه زن بگیره..بعدتازشم پسرا ک دیگه واویلاسسسس

شما۱۱۸درست تموم۱۹کنکور نخواهیم درس بخونی۲سال سربازیه..ینی بخوای خوشبین نگاه کنی۲۱٫۲۲تازه ازمنجلاب درمیای

نه 20سال که خییللیی زوده     بعدشم مثلا  همینا ازدواج کنن که مثلا راه نادرست نرفته ب ...

اگه با همراهی خانواده های دو طرف باشه قبل از ازدواج مشورت بگیرن خیلی هم اوکیه من خودم مشاور ها و روانشانس هارو دیدم که میگن مشکلی نداره فقط باید به خانواده ها مشورت بشه

پس چرا برای ما رو ۱۸ سالگی دادن؟😅 بله ولی منظور این هست کسی که پاسپورت و گواهینامه نداره چجوری زن ...

چه ربطی داره خب 

خیلیا هستن ۱۳ سالگی رانندگی بلدن 

اصن ربطی به ازدواج نداره