2777
2789

ازدواج خاله بازی نیست. ازدواج یعنی مسئولیت پذیری، یعنی اداره ی زندگی خودت و یک نفر دیگه. یعنی پذیرش تمام سختیها و مشکلات زندگی مشترک. اینا لازم داره آدم تجربه داشته باشه (تا حدودی)، لازم داره یه پختگیهایی داشته باشه، وگرنه کار یا به طلاق میکشه یا جنگ و دعوا. نتیجش میشه خیلی از تاپیکهایی که توی این سایت شاهدش هستیم

❌باید یاد بگیری و عادت کنی که 90 درصد آدما سطح درک و فهم پایینی دارن، فرهنگشون پایینه و شعور کافی ندارن. واقعا سطح شعور اکثر آدما پایینه.      پیش به سوی سلامتی و تناسب اندام ان شاءالله 🙌 به امید خدا 🙌  عضو گروه قرمزتاپیک بامداد خمار هستم.  من میتوانم 🙌 باید به امید خدا و به سلامتی، وزنمو بیارم پایین چون خیلی اوضاع وزن و سلامتی و زیبایی اندامم ناجور شده😯 وزن شروع:82   وزن هدف:50  در حال حاضر::
من کاملاً با نظراتی که توی این تاپیک گذاشتید موافقم  و دقیقاً هم همینه آدم قبل و بعد دانشگاه ...

بازار کار شما یعنی چی خب ؟ والا توی پست بالا توضیح دادم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من کاملاً با نظراتی که توی این تاپیک گذاشتید موافقم  و دقیقاً هم همینه آدم قبل و بعد دانشگاه ...

درسته عزیزم 🌹🌹

❌باید یاد بگیری و عادت کنی که 90 درصد آدما سطح درک و فهم پایینی دارن، فرهنگشون پایینه و شعور کافی ندارن. واقعا سطح شعور اکثر آدما پایینه.      پیش به سوی سلامتی و تناسب اندام ان شاءالله 🙌 به امید خدا 🙌  عضو گروه قرمزتاپیک بامداد خمار هستم.  من میتوانم 🙌 باید به امید خدا و به سلامتی، وزنمو بیارم پایین چون خیلی اوضاع وزن و سلامتی و زیبایی اندامم ناجور شده😯 وزن شروع:82   وزن هدف:50  در حال حاضر::
خب یعنی چی ؟😳 شما ازدواج رو مخل اینا میدونید ؟ یا مثلا اینکه نامزد بکنن ؟ چرا ازدواج رو مخل تحصیل م ...

منم توی همین جامعه زندگی کردم

کسی که مسئولیت زندگی روی دوششه نهایت هنرش دانشگاه آزاده

لطفا کاربر آقا در تاپیک های من شرکت نکنه

خبمنطورتون از  تجربه قبل از ازدواج ؟

تجربه ی زندگی

منم توی همین جامعه زندگی کردم کسی که مسئولیت زندگی روی دوششه نهایت هنرش دانشگاه آزاده

والا خب این رو‌که گفتید یعنی تاحالا کسی رو ندیدد باهم تحصیل کنن ؟🙄 بنده دیدم تو ازدواج دور کار دکترا گرفتنشون بودن 

ولی واقعا هست یعنی الان دانشگاه مثلا ارشد ها هم مجردن ؟

آخه دختر۲۰ساله چی میفهمه؟

تو ۲۰سالگی که هنوزسن ر شده بچه داره..نابودخودش کنه

اونوقت ۳۵سالس میشه...توس سنی که میتونن جوونی کنه باید یه بچه دبیرستانی داشته باشه..پس کی لذت جوونیشو ببره