ازدواج خاله بازی نیست. ازدواج یعنی مسئولیت پذیری، یعنی اداره ی زندگی خودت و یک نفر دیگه. یعنی پذیرش تمام سختیها و مشکلات زندگی مشترک. اینا لازم داره آدم تجربه داشته باشه (تا حدودی)، لازم داره یه پختگیهایی داشته باشه، وگرنه کار یا به طلاق میکشه یا جنگ و دعوا. نتیجش میشه خیلی از تاپیکهایی که توی این سایت شاهدش هستیم
❌باید یاد بگیری و عادت کنی که 90 درصد آدما سطح درک و فهم پایینی دارن، فرهنگشون پایینه و شعور کافی ندارن. واقعا سطح شعور اکثر آدما پایینه. پیش به سوی سلامتی و تناسب اندام ان شاءالله 🙌 به امید خدا 🙌 عضو گروه قرمزتاپیک بامداد خمار هستم. من میتوانم 🙌 باید به امید خدا و به سلامتی، وزنمو بیارم پایین چون خیلی اوضاع وزن و سلامتی و زیبایی اندامم ناجور شده😯 وزن شروع:82 وزن هدف:50 در حال حاضر::
من کاملاً با نظراتی که توی این تاپیک گذاشتید موافقم و دقیقاً هم همینه آدم قبل و بعد دانشگاه ...
درسته عزیزم 🌹🌹
❌باید یاد بگیری و عادت کنی که 90 درصد آدما سطح درک و فهم پایینی دارن، فرهنگشون پایینه و شعور کافی ندارن. واقعا سطح شعور اکثر آدما پایینه. پیش به سوی سلامتی و تناسب اندام ان شاءالله 🙌 به امید خدا 🙌 عضو گروه قرمزتاپیک بامداد خمار هستم. من میتوانم 🙌 باید به امید خدا و به سلامتی، وزنمو بیارم پایین چون خیلی اوضاع وزن و سلامتی و زیبایی اندامم ناجور شده😯 وزن شروع:82 وزن هدف:50 در حال حاضر::