2777
2789
چرا هیچکدوم از دوستان به این دقت نمیکنن که پسر ۱۵ سالگی بالغ میشه بعد ۳۵ سالگی ازدواج کنه؟ یعنی ۲۰ س ...

من یه زنم و هرگز از ۹ سالگی اون نیاز رو نداشتم ۹و۱۵ بلوغ از نظر دینه بلوغ جنسی سنش فرق داره و برای من ۱۶ و ۱۷ سالگی بود

و بعد اینکه مگه تنها نیاز آدم نیاز جنسیه که بخاطرش ازدواج کنه

آدم باید به تکامل روحی و روانی و اجتماعی و مالی برسه که کمتر کسی قبل از ۲۵ میرسه

لطفا کاربر آقا در تاپیک های من شرکت نکنه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تو که اینقدر خاطرت جمعه پس نظر نپرس یادم باشه دیگه نیام توی تاپیکات معلوم نیست چند چندید با خودتون ...

خب ؟

شما میگید نیست من میگم هست 

خیلی چیز خاصی نیست 

بلاخره من میگم دختر ۱۵ ۱۶ ساله اماده ازدواج از هر شرایطی پیدا میشه و همینطور پسر ۱۸ ۱۹ ساله اماده ازدواج

اینجا همه میگن بیست و پنج ب بالا اونوقت خودشون ۱۳ سالگی شوهر کردن 😑😂

اینم که اشتباهه

آدم بهتره با بهره گرفتن از تجارب خودش نظر بده

من یه زنم و هرگز از ۹ سالگی اون نیاز رو نداشتم ۹و۱۵ بلوغ از نظر دینه بلوغ جنسی سنش فرق داره و برای م ...

خب منم یه اقا هستم و میدونم دوره زمونه فرق داره توی اب  هوای جایی مثل خوزستتان پسر ها حتی ۱۲ ۱۳ سالگی به بلوغ میرسن و دختر ها هم همون ۹ و ۱۰ سالگی کی گفته اینا از لحاظ دینه همش ؟ خب واقعیته دیگه ۳۰ سال پیش رو در نظر نگیریم ده هشتادیان

خب ؟ شما میگید نیست من میگم هست  خیلی چیز خاصی نیست  بلاخره من میگم دختر ۱۵ ۱۶ ساله اما ...

دختر ۱۵و۱۶ ساله حتی دیپلم هم نداره

پس ۱۸و۱۹ ساله هم حتی سربازی نرفته

دیگه دانشگاه و سرکار و اینا هم هیچ😅

خب ؟ شما میگید نیست من میگم هست  خیلی چیز خاصی نیست  بلاخره من میگم دختر ۱۵ ۱۶ ساله اما ...

😁😁😁😁😁 پس چرا نظر بقیه را میپرسی؟ 

وقتی آدم نظر میپرسه یعنی دلش میخواد نظرات را بدونه، نه اینکه با نظرات کل کل کنه. وقتی برفرض مثال من مططططمئنم که مانتوی صورتی بهم میاد، دیگه نباید برم از دوستم بپرسم این به من میاد یا نه. وقتی نظر میپرسی باید بپذیری که شاید طرف نظری بده که تو دوست نداشته باشی

❌باید یاد بگیری و عادت کنی که 90 درصد آدما سطح درک و فهم پایینی دارن، فرهنگشون پایینه و شعور کافی ندارن. واقعا سطح شعور اکثر آدما پایینه.      پیش به سوی سلامتی و تناسب اندام ان شاءالله 🙌 به امید خدا 🙌  عضو گروه قرمزتاپیک بامداد خمار هستم.  من میتوانم 🙌 باید به امید خدا و به سلامتی، وزنمو بیارم پایین چون خیلی اوضاع وزن و سلامتی و زیبایی اندامم ناجور شده😯 وزن شروع:82   وزن هدف:50  در حال حاضر::
دختر ۱۵و۱۶ ساله حتی دیپلم هم نداره پس ۱۸و۱۹ ساله هم حتی سربازی نرفته دیگه دانشگاه و سرکار و اینا ه ...

قربون دهنت. اصلا پسری که سربازی نرفته، هنوز وارد بازار کار نشده، باور کن هیچی حالیش نیست. همش احساس و هیجان خالیه. دیدم که میگم. این چیزا خیلی توی دید آدم و بلوغ فکریش اثر میزاره. حتی برای دختر هم همینطوره یجورایی

❌باید یاد بگیری و عادت کنی که 90 درصد آدما سطح درک و فهم پایینی دارن، فرهنگشون پایینه و شعور کافی ندارن. واقعا سطح شعور اکثر آدما پایینه.      پیش به سوی سلامتی و تناسب اندام ان شاءالله 🙌 به امید خدا 🙌  عضو گروه قرمزتاپیک بامداد خمار هستم.  من میتوانم 🙌 باید به امید خدا و به سلامتی، وزنمو بیارم پایین چون خیلی اوضاع وزن و سلامتی و زیبایی اندامم ناجور شده😯 وزن شروع:82   وزن هدف:50  در حال حاضر::
دختر ۱۵و۱۶ ساله حتی دیپلم هم نداره پس ۱۸و۱۹ ساله هم حتی سربازی نرفته دیگه دانشگاه و سرکار و اینا ه ...

خب یعنی چی ؟😳 شما ازدواج رو مخل اینا میدونید ؟ یا مثلا اینکه نامزد بکنن ؟ چرا ازدواج رو مخل تحصیل میدونید ؟ اتفاقا خیلی هم باعث پیشرفتشون میشه

😁😁😁😁😁 پس چرا نظر بقیه را میپرسی؟  وقتی آدم نظر میپرسه یعنی دلش میخواد نظرات را بدونه، نه ...

خب منم میخوام نطرات رو بدونم نمیخوام کل کل کنم کل کل با بخث فرق داره 

خب منم یه اقا هستم و میدونم دوره زمونه فرق داره توی اب  هوای جایی مثل خوزستتان پسر ها حتی ۱۲ ۱۳ ...

باوجود اینکه پذیرشش سخته ولی خب باشه پس نیاز های دیگه زندگیشون چی؟

قربون دهنت. اصلا پسری که سربازی نرفته، هنوز وارد بازار کار نشده، باور کن هیچی حالیش نیست. همش احساس ...

پسر ۱۵ ۱۶ ساله میشناسم توی بازار کاره ؟ ۱۷ ساله میشناسم عمده فروش تلفن همراه و توانایی واردات داره 

من قبول میکنم خیلیا توی این سن برا ازدواج اوکی نیستن ولی قبول هم دارم پیدا میشه که اوکی باشن برا ازدواج

قربون دهنت. اصلا پسری که سربازی نرفته، هنوز وارد بازار کار نشده، باور کن هیچی حالیش نیست. همش احساس ...

من کاملاً با نظراتی که توی این تاپیک گذاشتید موافقم

و دقیقاً هم همینه

آدم قبل و بعد دانشگاه و وارد دنیای کار شدن باورهاش و ایده‌آل‌هاش خیلی تغییر میکنه

باوجود اینکه پذیرشش سخته ولی خب باشه پس نیاز های دیگه زندگیشون چی؟

میدونم گفتم هستند کسانی که توی این سن کم بتونن نیاز های یه زندگی رو محیا کنن ولی کم هستن