2777
2789
عنوان

حاملگی در شیردهی

350 بازدید | 37 پست

آیا کسی بوده تو دوران شیر دهی حامله شده باشه؟ 

من دخترم ۳ ماهشه همش احساس میکنم دوباره حامله شدم . ببخشید با ک ا ن دوم جلوگیری میکنیم ولی فقط یک بار بدون جلوگیری بوده آیا احتمال باروری هست؟ 

پریود شدم فقط تو ترشحم خون دیدم اونم به مدت سه روز دیگه خون ازم خارج نشد فقط تو ترشحم خون هست . میترسم برم بی بی بخرم . 

منم یک بار این خبطو کردم 🤭 البته طبیعی جلوگیری کردیم کلا بدون جلوگیری خیلی ریسک کردی بخر بی بی چک خیالت رو راحت کن 

احتمال بارداری توی شیردهی پایین تر میاد بخاطر پرولاکتین ولی غیر ممکن نیست یه بی بی چک بزن باردار نیستی خیالت راحت میشه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی مواظب باشه توشیردهی زودحامله میشه ادم من اخرای چچشیردهی حامله شدم بایه بار

والله چی بگم  . همش احساس میکنم حامله م میترسم برم‌بی بی چک بخرم . هم خودم هم دخترم دو روزه کمی تب کردیم . دخترم هم دو روزه همش بی قراری میکنه . شیرم رو خوب نمیخوره . 

خیلی مواظب باشه توشیردهی زودحامله میشه ادم من اخرای چچشیردهی حامله شدم بایه بار

عزیزم چرا استراحت مطلقی؟ می‌شنوم یکی استراحت مطلقه حتما براش دعا میکنم خودم تجربه کردم خیلی دوران بیخودی بود ان شاالله با سالم و به موقع بغل کردنش این روزا برات جبران میشه

منم یک بار این خبطو کردم 🤭 البته طبیعی جلوگیری کردیم کلا بدون جلوگیری خیلی ریسک کردی بخر بی بی چک خ ...

تو خونه با وایتکس امتحان کردم . هر بار یه نتیجه داد نمیدونم تا چه حد درسته با وایتکس ..

عزیزم چرا استراحت مطلقی؟ می‌شنوم یکی استراحت مطلقه حتما براش دعا میکنم خودم تجربه کردم خیلی دوران بی ...

طول سرویکسم نسبت به اولش کم شده سخته ولی انشاالله فقط صحیح وسالم وبموقل بغل بگیرمش خستگی این روزایادم بره 

دراین دنیااگرغم هست صبوری کن خداهم هست😔😔
طول سرویکسم نسبت به اولش کم شده سخته ولی انشاالله فقط صحیح وسالم وبموقل بغل بگیرمش خستگی این روزایاد ...

من توی 26 هفته سرویکسم شد 22 دیگه فرصت سرکلاژ هم نبود یه نفر هم بود دقیقا مثل من بدون سرکلاژ طول سرویکسش 17 بود اصلا به خودت استرس نده قول بهت میدم به وقتش دنیا میاد فقط خوب استراحت کن

من توی 26 هفته سرویکسم شد 22 دیگه فرصت سرکلاژ هم نبود یه نفر هم بود دقیقا مثل من بدون سرکلاژ ط ...

انشاالله خداازدهنت بشنوه برامن ۲۱هفته ۳۰بودهفته بعدبازم میخوام برم سونوسرکلاژنشدم فقط استراحت شماهم امپول میزدین؟؟

دراین دنیااگرغم هست صبوری کن خداهم هست😔😔