malakehmader مدیر استارتر عضویت: 1398/11/14 تعداد پست: 1648 عنوان دل درد بچه 101 بازدید | 12 پست زردآلو بچه تقریبا ۷ ماهه رو دل درد میکنه؟ ❤️🌹👶🏻👪😍👨👩👧👦واسه داداشم که فوت شده ی صلوات میفرستین؟ امیدوارم هرچی از خدا میخوای خدا بهت بده...این دنیا ارزش غصه خوردن نداره از زندگیت لذت ببر...گاهی وقتا پشت جمله*عیب نداره مهم نیس*یه دل شکسته خوابیده...اللهم عجل لولیک الفرج♡♡♡ 1399/04/06 | 13:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
maryam0098 عضویت: 1397/02/02 تعداد پست: 430 زردالو نفخ اور و دلدرد میاره بهتر ندید به رحمت خدا بی اندازه امیدوارم
[_فاطمه_] عضویت: 1389/12/12 تعداد پست: 11455 چرا به بچه ۷ ماهه زرد الودادی ؟؟؟؟؟؟فقط باید سیب وموز بدی و تمام تا یکسالش شه
عشق55 عضویت: 1398/12/12 تعداد پست: 5790 عزیزالان دارن میگن سردرختی نگیرن بخورن ویروس میگیرن توچطور رفتی به بچه 7ماه زردالو بهش دادی امکان داراز فردار اسهال استفراغ هم بشه بهش عرق نعنابده یاکلپوره اب بزن بهش بده السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران بهار۱۴۰۲
malakehmader مدیر استارتر عضویت: 1398/11/14 تعداد پست: 1648 زردالو نفخ اور و دلدرد میاره بهتر ندید ممنون ❤️🌹👶🏻👪😍👨👩👧👦واسه داداشم که فوت شده ی صلوات میفرستین؟ امیدوارم هرچی از خدا میخوای خدا بهت بده...این دنیا ارزش غصه خوردن نداره از زندگیت لذت ببر...گاهی وقتا پشت جمله*عیب نداره مهم نیس*یه دل شکسته خوابیده...اللهم عجل لولیک الفرج♡♡♡
malakehmader مدیر استارتر عضویت: 1398/11/14 تعداد پست: 1648 عزیزالان دارن میگن سردرختی نگیرن بخورن ویروس میگیرن توچطور رفتی به بچه 7ماه زردالو بهش دادی امکان دا ... نه خداروشکر نشده ممنون ❤️🌹👶🏻👪😍👨👩👧👦واسه داداشم که فوت شده ی صلوات میفرستین؟ امیدوارم هرچی از خدا میخوای خدا بهت بده...این دنیا ارزش غصه خوردن نداره از زندگیت لذت ببر...گاهی وقتا پشت جمله*عیب نداره مهم نیس*یه دل شکسته خوابیده...اللهم عجل لولیک الفرج♡♡♡
malakehmader مدیر استارتر عضویت: 1398/11/14 تعداد پست: 1648 چرا به بچه ۷ ماهه زرد الودادی ؟؟؟؟؟؟ فقط باید سیب وموز بدی و تمام تا یکسالش شه متشکرم ❤️🌹👶🏻👪😍👨👩👧👦واسه داداشم که فوت شده ی صلوات میفرستین؟ امیدوارم هرچی از خدا میخوای خدا بهت بده...این دنیا ارزش غصه خوردن نداره از زندگیت لذت ببر...گاهی وقتا پشت جمله*عیب نداره مهم نیس*یه دل شکسته خوابیده...اللهم عجل لولیک الفرج♡♡♡
عشق55 عضویت: 1398/12/12 تعداد پست: 5790 [QUOTE=143214060]نه خداروشکر نشده ممنون[/QUOTEخداروشکر عزیز ولی دیگه از اینها به بچه نده چون خیلی نداره گناه داره مریضشه عزیز موفق باشی التماس دعا السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران بهار۱۴۰۲
malakehmader مدیر استارتر عضویت: 1398/11/14 تعداد پست: 1648 [QUOTE=143214060]نه خداروشکر نشده ممنون[/QUOTE خداروشکر عزیز ولی دیگه از اینها به بچه نده چون خیلی ... چشم ممنون ملتمس به دعا🙏🏻 ❤️🌹👶🏻👪😍👨👩👧👦واسه داداشم که فوت شده ی صلوات میفرستین؟ امیدوارم هرچی از خدا میخوای خدا بهت بده...این دنیا ارزش غصه خوردن نداره از زندگیت لذت ببر...گاهی وقتا پشت جمله*عیب نداره مهم نیس*یه دل شکسته خوابیده...اللهم عجل لولیک الفرج♡♡♡
malakehmader مدیر استارتر عضویت: 1398/11/14 تعداد پست: 1648 [QUOTE=143214060]نه خداروشکر نشده ممنون[/QUOTE خداروشکر عزیز ولی دیگه از اینها به بچه نده چون خیلی ... اتفاقا امشب حرم بودم پست شمارو ندیده بودم گفتم هرکی از من هرالتماس دعایی داره هرچی از خدا میخواد خدا بهش بده😃 ❤️🌹👶🏻👪😍👨👩👧👦واسه داداشم که فوت شده ی صلوات میفرستین؟ امیدوارم هرچی از خدا میخوای خدا بهت بده...این دنیا ارزش غصه خوردن نداره از زندگیت لذت ببر...گاهی وقتا پشت جمله*عیب نداره مهم نیس*یه دل شکسته خوابیده...اللهم عجل لولیک الفرج♡♡♡
عشق55 عضویت: 1398/12/12 تعداد پست: 5790 اتفاقا امشب حرم بودم پست شمارو ندیده بودم گفتم هرکی از من هرالتماس دعایی داره هرچی از خدا میخواد خدا ... مرسی عزیز الهی حاجت روابشی برات 10 تا صلوات فرستادم السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران بهار۱۴۰۲
malakehmader مدیر استارتر عضویت: 1398/11/14 تعداد پست: 1648 مرسی عزیز الهی حاجت روابشی برات 10 تا صلوات فرستادم متشکرم خوش باشی❤😍😃😊🙏🏻 ❤️🌹👶🏻👪😍👨👩👧👦واسه داداشم که فوت شده ی صلوات میفرستین؟ امیدوارم هرچی از خدا میخوای خدا بهت بده...این دنیا ارزش غصه خوردن نداره از زندگیت لذت ببر...گاهی وقتا پشت جمله*عیب نداره مهم نیس*یه دل شکسته خوابیده...اللهم عجل لولیک الفرج♡♡♡
maeedeeh عضویت: 1400/05/18 تعداد پست: 292 آره عزیزم شکم رو راه میندازه و دل درد میاره، من هر زمان دخترم دل درد میگرفت از این محصول استفاده میکردم و راضی بودم.https://maniloo.com/product/babyjem-cherry-stone-filled-baby-heat-warm-pillow-colic-4-2/