2777
2789
عنوان

حسرت شد

217 بازدید | 22 پست

عروسیم بزرگ ترین حسرت شد تو دلم  کرنا حسرت عروس شدن رو گذاشت به دلم مجیورم همینجوری برم بشینم زندگیمو بکنم  واقعا خیلی دلم شکست مگ من چن بار عروس میشم همینجوری کلی روح روانم داغون بود دیگ مطمینم بد ار میشم 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

هههمه دووریامن چ  بولددار چه متوسط کنسل کردن جالبه تو رو میگن چیه 100ملیون عروسی بگیریم اخرش بگن کم بود شوربود فلان بودخانواده طرف/بیخخخخیال برید ی اتلیه و کیلیب  اسبرت بگیرید عشق کنید   

بهشت ارزانی آنانی که نشسته سر سجاده هایشان دل میشکنند❤

فلسفه عروسی رو درک نمیکنم یه عالمه خرج داره و استرس و بریز بپاش اخرشم مردم کلی حرف میزنن خب چ کاریه ادم لباس بپوشه بره اتلیه عکس بگیره همون پولو بره مسافرت یا حداقل مهمون کم دعوت کنه در حد ۵۰.۶۰ تا نه ۵۰۰ تا

کی بعد این ک ی شکم زیاییدم دیگ چ معنی داره 

دیگ حالا واکسنش میاد عب نداره بچتون تو عروسی شرکت میکنه بعدا نمیگ من چرا نیستم پسر خالم خودشو میکش وقتی فیلم مامان باباشو می دید

به فنا رفته در این زندگی"لی سنگ مانگ"
فلسفه عروسی رو درک نمیکنم یه عالمه خرج داره و استرس و بریز بپاش اخرشم مردم کلی حرف میزنن خب چ کاریه ...

ما گفتیم یه جشن خیلی کوچیک میگیریم ک فقط خواهرایه من  خواهرایه داماد میان اونم ابجیام گفتن نمیایم ما هم بهشون حق میدم هم دلم شکست ازش