2821
2789
عنوان

خیانت میکنه...

| مشاهده متن کامل بحث + 982 بازدید | 78 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

تو حال خودم نبودم اصلا نفهمیدم چیشد  خیلی پشیمونم

ی مدت اصلا زیاد بهش زنگ نزن پیام نده مثل خودش رفتار کن بهش اصلا گیرنده غر نزن.. ببین تغییری میکنه

کاربر جدید نیستم از بس توهین کردن رفتم ولی دوباره اومدم چون نمیشه دهن بعضی از مردم رو بست😊❤ قانون اول: گور بابای حرف مردم:)

حالا جواب سوال های منو بده 

منم غلط زیادی خیلی داشتم تو زندگیم

مثل سگ هم پشیمونم بابتشون

این پسری ک پرده ی تورو زده تو دوستی،آدم خوبیه بنظرت؟

یه درصد فکر نکرد اگه جور نشه چی میشه؟

چجور آدمیه؟

من میدونم خیلیامون ب خاطری ک دست بهمون خورده خودمونو بدبخت میکنیم

ولی تو خودت اجازه بهش دادی یا بزور اینکارو کرد؟

اصلا با خواست خودم نشد  خیلی یهویی شد😔

ببین اگر واقعا مساله فقط بکارت هست برو ترمیم کن

خودت رو گرفتار یه زندگی مزخرف نکن

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               
حالا جواب سوال های منو بده  منم غلط زیادی خیلی داشتم تو زندگیم مثل سگ هم پشیمونم بابتشون این ...

بعد اون اتفاق پاپیش گذاشت 

و حتی خانوادم نمیخواستن با ی مردی که مال کشور دیگس ازدواج کنم 

ولی خب ب دلیل این مشکلم بهشون زور کردم...

من کلا نفهمیدم

تو حال خودم نبودم

این با فهم و شعور خودش این کارو کرده بود

تا جدا نشم

ببین اگر واقعا مساله فقط بکارت هست برو ترمیم کن خودت رو گرفتار یه زندگی مزخرف نکن

میدونی چقد الان پول ترمیمه؟؟۴ میلیون ب بالا

کاربر جدید نیستم از بس توهین کردن رفتم ولی دوباره اومدم چون نمیشه دهن بعضی از مردم رو بست😊❤ قانون اول: گور بابای حرف مردم:)

عزیزم ب معنای واقعی کلمه خواهرانه بهت میگم لطفا برا کسی تب کن ک واست بمیره، تا دیر نشده ب فکر خودتو جوونیت باش

ی مدت اصلا اصلا بش ز نزن سراغشو نگیر ببین چ عکس العملی میکنه

بعدشم سعی کن از دور زیر نظرش داشته باشی بفهم دردش چیه اگه پای کسی وسطه کلاهتو بردارو از این اقا واسه همیشه جدا شو

امروز جدا شی خیلی بهتره تا بعد از ازدواج

اگرم ب خاطر پ ر ده میگی نمیتونی جدا شی ک چ ربطی داره شما دیگه عقدی هرکی هم ازت پرسید چرا بگو زورم بش نرفت بیشنر از این ک نیست........

بعدشم مگه قرار همه جا جار بزنی ک میگی نمیتونم

ببین اگر واقعا مساله فقط بکارت هست برو ترمیم کن خودت رو گرفتار یه زندگی مزخرف نکن

ترمیمم که الان برگه سلامت میگیرن معلوم میشه. یه دختره دوستش واسه برادرش میگیره دختره با اعتماد ب نفس میره معاینه دکتره میگه این خانم ترمیم شده

میدونی چقد الان پول ترمیمه؟؟۴ میلیون ب بالا

نه بابا این خبرا نیست

تو مطب با ۴۰۰/۵۰۰ انجام میدن

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               
بعد اون اتفاق پاپیش گذاشت  و حتی خانوادم نمیخواستن با ی مردی که مال کشور دیگس ازدواج کنم  ...

افغانیه؟

با فهم و شعور خودش پردتو زده؟

الانم با فهم و شعور خودش داره این رفتارو انجام میده؟

میشه ازت خواهش کنم ادامه ندی باهاش؟

بدبخت میشی بخدا

میری دکتر و ترمیم میشه

نهایتش نشد هم ازدواج نکن فوق فوقش

ولی بدبخت نمیشی

ترمیمم که الان برگه سلامت میگیرن معلوم میشه. یه دختره دوستش واسه برادرش میگیره دختره با اعتماد ب نفس ...

خب خواستن برگه سلامت خودش نشون میده اون مرد به درد نمیخوره...مردی که خودش هر غلطی کرده حالا میخواد مطمئن بشه اون یه تیکه پوست سر جاشه به درد ازدواج نمیخوره