2821
2789
عنوان

خیانت میکنه...

| مشاهده متن کامل بحث + 982 بازدید | 78 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نه اصلا خیلی محبت میکرد خیلی خوب بود چند روزه اینجوری شده

بهتر.

کرونا باهات یار بود که زودتر یار چندین سالتو بشناسی.

کات

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ

عزیزم کتاب زنان زیرک روبخون 

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊
بله تو دوران دوستی

بزرگترین اشتباه داشتن رابطه جنسی تو دوران دوستیِ

چون یه رابطه خوب رو هم خراب میکنه

کاری به شرعیات ندارم اصلا

ارتباطی که برای شناخت هست با س ک س نابود میشه

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               

من میدونم الان دوست داری برگرده مثل قبل بشه همون ادم عاشقه بدون هیچ کم و کاستی و تو با زور نگهش میداری بعد که وارد زندگی بشی میبینی هیچ ارزشی برات قائل نیست و تو یه بازنده ای. اگه دنبال یکی هستی تورو مثل معجزه ببینه قطعا اون ادم نیست بگذر ازش بزار کیسای مناسبتر به پستت بخوره مگه چند بار قراره زندگی کنی لباس نیست که هی عوض کنی

رابطه داشتیم دیگه نمیتونم جداشم خیلی وابسته شدم

معنی جمله ات میدونی چیه؟

وابسته شدم....یعنی معتاد بودن

هیچ علاقه ای این وسط نیست.... بیشتر روابط دختر و پسرها تو ایران رابطه عادتی هست

اونها به هم عادت میکنن و بعد فکر میکنن این عشقِ و بدون عشق میمیرن

در حالی که این عادت هست..

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)