2777
2789
عنوان

خوشگذرونی

589 بازدید | 26 پست

با همسرتون چیکارا میکنید که مثلا با دوست پسرتون انجام می‌دادید...زندگی ما کلا داره داغون میشه..شدم یه زن افسرده پیر پدر شوهرم مریضه و حسرت همه چیز به دلم مونده تموم کارای شخصیش و خواهرش انجام میده و تقریبا از همه چیز منع کرده منو واقعا دلم میخواد جدا بشم اما بخاطر دخترم مجبورم...ابرو برداشتن و گردش و بیرون رفتن خواهرش و می‌بره اونم متاهل دوتا بچه داره...تروخدا کمکم کنید افسرده شدم ۲۲سالمه..تازگیا میگه تنها بیرون نرو اگر کسی بهت چیزی بگه چی..اجازه نمی‌دهد اینستا داشته باشم...تشنه محبتم ازش 

😥😥😥

درلبخند یع دختر هزار کلمه پنهان است....                                مهم نیست که ما ب اجدادمان افتخار میکنیم مهم این است ایا انها به ما افتخار میکنند!!!!                                                      https://harfeto.timefriend.net/16231663520001 لینک چالشم حرفی درد دلی انتقادی چیزیی دارین بگین                                                  

قبلا اینجوری بود

درلبخند یع دختر هزار کلمه پنهان است....                                مهم نیست که ما ب اجدادمان افتخار میکنیم مهم این است ایا انها به ما افتخار میکنند!!!!                                                      https://harfeto.timefriend.net/16231663520001 لینک چالشم حرفی درد دلی انتقادی چیزیی دارین بگین                                                  

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اینکه چه اندازه ومدت باهم هستید مهم نی کیفیت وبالا ببر اون یکساعتی که باهمید را عالی باشه از هر لحاظ ...

واقعا دلم ازش شکسته حتی دوسشم ندارم با مادرش تو یه ساختمونیم توی تمام مسایل دخالت میکنن

واقعا دلم ازش شکسته حتی دوسشم ندارم با مادرش تو یه ساختمونیم توی تمام مسایل دخالت میکنن

بیخیال باش عزیزم منم ۲۱ سالمه با مادرشوهرم تویه ساختمونیم شوهرمم زیاد محبت نمیکنه ولی من بیخیالم چرا انقد فکرو خیال کنم ک پیرشم واسه خودم شادم کل وقتمو با پسرم میگذرونم 

جوری باش ک شعورت دلبری کنه ..........ن قیافت🤪
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز