2777
2789

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

کلا خانوما دوست دارن امروز اقدام کنن فردا صبحش حامله باشن

نمیشه خواهرجان صبر باید کرد دوهفته

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم

عزیزم ب علائم دل نبند من تاموعد پریودم همه ی علائمشو داشتم چون یکی دارم میدونستم علائما چیه اما بازم دل خوش علائم بودم اما موعدم ک شد پری شدم وخیییییلی ت ذوقم خورد 

بسپار ب خدا و خودتو بی خیال بگیر انشالله ک خدا خودش درست کنه❣

السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین وعلی ابوالفضل الحسین  
یجایی خوندم انگار بعضیا متوجه بارداریشون میشن  یعنی علایمی داره

بله متوجه میشن ولی نه دو روز بعد اقدام لانه گزینی خودش 10 روز زمان میبره هیچ کس دو روز بعد اقدام نمیتونه بفهمه حامله شده یا نه

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم
عزیزم ب علائم دل نبند من تاموعد پریودم همه ی علائمشو داشتم چون یکی دارم میدونستم علائما چیه اما بازم ...

من ازون ادمای عجولیم که دلم نمیخواد منتظر بمونم   چشم صبر میکنم لطفا دعا کنین مامان شده باشم

یجایی خوندم دمای بدن بالا میره اگر چک بشه

برا حامله شدن خودتو باید از علایم و اینا آزاد کنی مدام بخوای خودتو چک کنی و هر دقیقه بهش فکر کنی حامله نمیشی 

اقدام کن و اصلا بهش فکر نکن اصلا

اون وقته که حامله میشی