2777
2789
چه اخلاقیاتی داشته؟آیا جاذبه داشته شخصیتش؟

بله دیدم یه جور چهره نورانی

ادم اروم و منظمی بود

شمرده شمرده حرف میزد

تن صداش یواش بود و مث لالایی

و خیلی مهربون در عین حال یه ابهتی هم داشت

دوستان من قیافم شبیه عکس پروفایلمه پس پشمات بریزه حاجی😂😂😂هرکیو خاستی نفرین کنی تگم کن،اسممو نپرسین فقط دوستام میدونن.😑

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

چهره بیشتر شهدا نورانیِ و یه آرامش خاصی دارن

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   
ریشه در چی داره؟

پاک بودن و بی ریا بودنشون بنظرم

اکثرا تو زندگینامه هاشون میخونیم که واسه رضای خدا همه کاراشون رو میکردن

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   
خانم بود؟

بله 

خیلی چهرش متفاوت بود مث ادمای عادی نبود

هروقت نگاش میکردم دلم اروم میشد

دوستان من قیافم شبیه عکس پروفایلمه پس پشمات بریزه حاجی😂😂😂هرکیو خاستی نفرین کنی تگم کن،اسممو نپرسین فقط دوستام میدونن.😑
الگو بود؟

الگو نه الگوی من نبود ینی دوس داشتم مث ایشون باشن ولی خب موقعیتش خیلی با من متفاوت بود