2777
2789
عنوان

انتظار همسرم از من🥺😳🤯

1629 بازدید | 59 پست

سلام خانوما 

همسرمن مرد فوق العاده مهربون و خوبیه 😍من خیلی دوستش دارم اما یه مسئله هست که بین ما کدورت ایجاد کرده 

ایشون فکر میکنن ک من به خانوادش علاقه ای ندارم و ازشون متنفرم و براشون وقت نمیذارم ...من خانوادشون رو دوست دارم اما من ساکن یه شهر دیگه ام اول اینکه من دلتنگ خانوادم میشم دوست دارم اون مدتی ک شهرستان هستم خانوادم رو ببینم و بیشتر پیش اونا باشم و مانعی هم ایجاد نمیکنم برای اینکه همسرم خونه باباش بره ...میتونه بره سر بزنه اما شب وقت خواب الزاما باید کنار هم باشیم !(قانون زندگی منه) 

دوم اینکه :مادرشون فوت کرده و زن بابا دارن و من میفهمم ک زن باباش از اینکه من زیاد اونجا بمونم راضی نیست ب همین دلیل به موندن یک شب در هفته اکتفا میکنم! هربار ک میایم شهرستان وقتی دوروز سه روز شهرستانیم یک وعده اونجاییم و گاهی یه شب میخوابیم هربار ب همسرم این مسئله رو میگم میگه ب اون خانم ربطی نداره من میرم خونه پدرم لازم ب ذکره ک پدر همسرم یه سوئیت اماده طبقه بالا برای دوتا پسرشون فراهم کردن ک اونجا میریم اذیت نشیم 

سوم اینکه پدر همسر من خخخخخیلی مرد محترم و خوبیه اما بشدت زبون تند و تیزی داره و ناراحت میکنه ادمازو من واقعا برای اینکه کدورت بینمون ایجاد نشه زیاد پیششون نمیمونم 

چهارم اینکه خیلی بد بهم نگاه میکنه و همش ازمم طلبکاره !همسرم میگن تو باید این مسئله رو حل کنی و دلشون رو به دست بیاری و ...مثثلا یکی از خواسته هاش اینه ک مت تنهایی برم اونجا بمونم😬🙄🤯🤯 من ب همسرم نمیگم ک نمیرم اما محاله من اونجا تنها بمونم اول اینکه اونا ترک زبانن و من فارس حرفاشونو نمیفهمم هرچقدر هم ک میگم تو جمع هاتون بخاطر من ک تک نفر فارسم فارسی حرف بزنید توجه نمیکنن حتی یکبار‌ گفتم من احساس ممیکنم بهم بی احترامی میکنین بااینکار  اما توجهی نکردن ب ترکی حرف زدن ادامه دادن و اینکه سنشون بالاست حرف مشترکی نداریم !

من# بخاطر همسرم وقتی اونجا میرم خیلی خوش اخلاقم بااینکه خیلی بهم بی احترامی کردن و برام کم گذاشتن کلی برای پدرشوهرم شیرین زبونی میکنم و خوش اخلاقم و کمک مادرشوهرم ظرف میشورم سفره میندازم و ... اما اونا انتظار دارن ک من فراتر از اینها باشم 

من هفته پیش ک همسرم اونجا بود خودم تنها اژانس گرفتم و با شیرینی خونشون رفتم !کافی نیست واقعا؟؟؟؟؟؟؟

بگین چکار کنم میخوام با سیاست رفتاری رفتار کنم

۲۸ شهریور ۹۹ روز انقطاعه! این روزمن گریه انقطاع کردم ...این روز روزیه ک تموم شد برای من این دنیا! از حالا فقط میجنگم برای شهادت میجنگم برای بندگی میجنگم برای عاقبت بخیری ! برام خیلی دعا کنید... بهم یاد آوری کنید... توروخدا اگر دیدین تاپیکی گذاشتم ک فرق داره با راهم فرق داره با اهدافم بهم گوشزد کنید! بهم یاداوری کنید ک از امروز قراره فقط سربازی کنم‌! برام خیلی دعا کنید حال امروزم خیلی خوشه دعا کنید ک از دستش ندم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تازه ازدواج کردید؟

سه ساله

۲۸ شهریور ۹۹ روز انقطاعه! این روزمن گریه انقطاع کردم ...این روز روزیه ک تموم شد برای من این دنیا! از حالا فقط میجنگم برای شهادت میجنگم برای بندگی میجنگم برای عاقبت بخیری ! برام خیلی دعا کنید... بهم یاد آوری کنید... توروخدا اگر دیدین تاپیکی گذاشتم ک فرق داره با راهم فرق داره با اهدافم بهم گوشزد کنید! بهم یاداوری کنید ک از امروز قراره فقط سربازی کنم‌! برام خیلی دعا کنید حال امروزم خیلی خوشه دعا کنید ک از دستش ندم 
انقد خوشم میاد به یه زبون دیگه حرف میزنن من نمی فهمم

وقتی ک بعد از مدت ها دوری از خانوادت برای تفدیح میای شهرستان و برای دیدن خانوادت اما مجبوری اوقاتیو برای خانواده همسرت وقت بذاری  و افرادی ک اطرافتن ترکی حرف میزنن و اوقات تفریحت رو مجبوری بیکار و ساکت باشی خیلی حس بدیه

اولا به مروز زمان حساسیت همسرت کم میشه  بعدم دلیلی نداره چیزایی ک ناراحتت میکنه ب همسرت نگی هم ...

همه اش رو گفتم 

فایده ای نداره

والا اینطور که گفتی زیاد هم میری ولی خوب اول همسرت و قانع کن برا این مسئله

من حریف همسرم نمیشم  ! واقعا حریفش نمیشم 

عزیزم زیادسخت نگیرشوهرت کم کم حساسیتش کم میشه بذاربفهمه خودشم بایددرک کنه که شمااذییت میشی نبایدکه فقط شماکوتاه بیایین حالاخوبه نامادری داره اینقدرحساسه 

ياعلي والذی بعثنی بالحق نبیا واصطفانی بالرسالة نجیا ماذکرخبرناهذا فی محفل من محافل أهل الأرض و فيه جمع من شيعتنا ومحبينا وفيهم مهموم الا وفرج الله همه ولامغموم الاوكشف الله غمه و لا طالب حاجة الا وقضی الله حاجته فقال علی اذا والله فزنا وسعدوافی دنیا والاخرة ورب الكعبة
وقتی ک بعد از مدت ها دوری از خانوادت برای تفدیح میای شهرستان و برای دیدن خانوادت اما مجبوری اوقاتیو ...

حستو ب همسرت بگو درهرحال باید وقت هم بذاری چون زندگی مشترکه و شما وارد یه خانواده جدید شدید 

عزیزم زیادسخت نگیرشوهرت کم کم حساسیتش کم میشه بذاربفهمه خودشم بایددرک کنه که شمااذییت میشی نبایدکه ف ...

ادم با درک و فهمی هست اما خیلی بی انصافه😭😭😭دلم ازش پره 

اینکه همسرت میگه دلشون را بدست بیار یه چیز کلی هست... ازش راهنمایی بخواه و بهش بگو تو که خانوادت را میشناسی کمکم کن تا بتونم دلشون را بدست بیارم. روی مورد به مورد با هم صحبت کنید و اگر کارهایی که برای شما انجام دادنش مقدور نیست را میخوان بهش بگو به جای این کار یک کار دیگه پیشنهاد بده

برای همینه میگن بهتره ترک باترک وصلت کنه ، عزززیزم کلااا انتظارترک زبانان عزیزاز عروس،بسیاااازبالاست حتی درمواردی شاهدیم عروس ادم حساب نمیکنه مادرشوهر ،، خیلی سخت کنارمیان بافارس زبونا ، ولی هیچی نشدنداره شمابامنطق و دلی به همسرت بی ریابشین حرف دلتو بزن بگو اینه اینه این،تو بگو من چیکارکنم، بامصالحه نه قهریاکدورت❤🌼🌼🌼

بهشت ارزانی آنانی که نشسته سر سجاده هایشان دل میشکنند❤