2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قسمت جدید منظورته😁 وای عصن کلا تصوراتم ریخت بهم ع آوا حالم بهم خورد😐😑😂😂😂

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️

صحنه های مربوط به زمان قدیم واقعا مصنوعی چرت بود مخصوصا گریم‌افسانه بایگان مثلا احساس کرده بودن اگه آرایش عروس بکنن جوان میشه

خداروشکر منم مامان شدم انشاالله قسمت همه منتظرا  
اصلا باورم نمیشد آوا عاشق آرشه.. رستا هم که نون نخورده از بس بیجونه🤣

اوا خواهر رستاس؟

وقتی به دنیا میام سیاهم.وقتی بزرگ میشم سیاهم.زیر افتاب سیاهم.وقتی میترسم سیاهم.مریض میشم سیاهم.وقتی میمیرم هنوزم سیاهم....و تو ادم سفید:وقتی به دنیا میای صورتی ای .وقتی بزرگ میشی سفیدی.زیر افتاب قرمزی.سردت میشه ابی ای.میترسی زردی.مریض میشی سبزی... و وقتی میمیری خاکستری........وتو به من میگویی رنگین پوست؟؟؟  

چه فیلم مزخرفیه و پر از بدآموزی!

🌺یه صلوات میفرستی برام؟ :) تا ان شاءالله بزودی بیام تاپیک بزنم معجزه شددددد😍.                💕ان شاءالله به امید خدا یه روزی امضام این بشه: و خدایی که به چشم معجزه اش را دیدم/ بابت معجزه اش از ته دل خندیدم ........الهی شکرت.       
تروخدایکی بگه چیشد.من نتونستم ببینم

حال نرم بنویسم😁

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️

خیلی فیلم بیخودیه.

آخه کی به خاطر یه توپ پلاستیکی میپره تو آب با اون جریان و عمق؟

بعد مگه میشه یه خواهر نقشه تجاوز به خواهرش رو طرح ریزی‌کنه اصلا؟

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده