2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بدون علم و اطلاعات وارد نشین  با سی میلیون هر ماه میشه ده بیست میلیون درآورد بشرط اینکه بلد با ...

به نظرتون از کجا شروع کنیم به یاد گرفتن؟ به نظرتون پونزده میلیون طلا بخریم و پونزده میلیون تو بورس یا همه اش رو بذاریم تو بورس؟ 

سلام ببخشین من حدود ده میلیون پول دارم میشه همه اش شگویا بخرم 

الهی شکر ب داده و نداده ات ،ک داده ات نعمت و نداده ات حکمت هس 🙏عشق زندگیم شوهرم♥ و گل پسرم 😘 و مامان و بابام اینا😘 و داداشام و ابجی هام😘و دوستای جون جونیم🌺

ممنون از وقتی که گذاشتین.پس چی میگن سهامو باید نگه داری تاسود بده.بعداز بیست سال یک میلیون خورده ای؟

خواهش میکنم 

خب نه هر سهمی 

بعدش احتمالا تا حالا افزایش سرمایه داشته شرکت و تعداد سهامتون خیلی بیشتر از این عددی شده که گفتین

میدونید کی هست؟ میخام بدونم پولمو نگه دلرم برا اون موقع یا الان چیزی پیشنهاد میدید بخرم و اون موقع ب ...

تاریخ دقیقش معلوم نیست، شاید اخرای تیر بیاد

شما حتما سهم بخر، اون موقع بفروش 

سلام وقت بخیر خواهرم سهام عدالت شو ازاد کرده بخوام واسش تو بورس کاری کنم از کجا شروع کنم اطلاعاتم بر ...

شما سهام عدالت رو فقط میتونی بفروشی، ولی اگه میخوای سهام دیگه ای بخری یا بفروشی فیلم های آموزشی دکتر اسلامی رو از سایت فراچارت ببین