2777
2789
عنوان

مامانا کمک!نوزادم وزن نگرفته

119 بازدید | 23 پست

سلام خانمها. پسرم تازه هفت ماهش تمام شده از ماه قبل تا الان فقط 100 گرم رفته بالا.  با اینکه شیر خودم رو میخوره و خوب میخوره. غذا هم بهش سوپ و گاهی حریره بادام میدم. میوه له شده هم میخوره. پس چرا وزن نگرفته؟

باید دکتر ببرم؟

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

غذا روزی چند بار؟ ویتامین چیا میخوره

غذا گاهی دو بار گاهی سه بار. دو سه دفعه هم میوه  البته شده بعضی وقتها اگر جایی باشم یه وعده هم بهش بدم. خب بهرحال گرسنه اش بشه شیر میخوره  . آد میخورد و قطره آهن 

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰
شاید شیر خودت کافی نیست براش و به کمکی نیاز داره

بهش غذا که میدم. اونم میخوره اکثرا

راستش بچه ی منم تا هفت ماهگی خوب وزن گرفت بعدش الان که 9 ماهشه هیچی به هیچی!!!!!!! 100 گرمم اضافه نک ...

دقیقا تا الان خوب بود. شش ماهگی 8.9 بود .الان 9 کیلو شده. تا ماه پیش عالی بود

راستش بچه ی منم تا هفت ماهگی خوب وزن گرفت بعدش الان که 9 ماهشه هیچی به هیچی!!!!!!! 100 گرمم اضافه نک ...

راستی دکتر بردی؟نظری نداشت؟

زیر یه سال بیشتر وزن گیری باشیر مادره

یعنی ایراد از شیر منه؟؟قبول دارم خواستم رزیم بگیرم. ولی نگرفتم زیاد. وزنم پایین نیومده بعد زایمان. 

خیلی بده آدم حس میکنه کم کاری کرده عذاب وجدان میگیره. دکترشم به من چیزی نگفت😕

خودت نپرسیدی؟من خونه وزن کردم هنوز نبردم بهداشت

یعنی ایراد از شیر منه؟؟قبول دارم خواستم رزیم بگیرم. ولی نگرفتم زیاد. وزنم پایین نیومده بعد زایمان.&n ...

عزیزم شیرخشک کمکی بده دو سه بار درروز

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩
خودت نپرسیدی؟من خونه وزن کردم هنوز نبردم بهداشت

خودم گفتم چرا وزن نگرفته و اینا اما در کل چون وزنش خوبه دکتر چیزی نگفت. البته دکتر خودش سفره یه دکتر دیگه بردمش. هر چقدرم وزن خوب باشه خب بالاخره یه کوچولو باید بره بالاتر دیکه اما چیزی نگفت بهم.

عزیزم شیرخشک کمکی بده دو سه بار درروز

شیر من رو ول نمیکنه؟من شیرم زیاده.