2789
عنوان

بنظر شما ؟؟؟

84 بازدید | 11 پست

سلام دوستان 

من معلم هستم ، تصمیم گرفتم بجای خوندنه ارشد بشینم پشت کنکور تجربی و برا داروسازی تلاش کنم

دلایلم: 

خانوم دکتر میشم 

درسش بدرد بخوره 

درامد داره 

کلاس و پرستیژ داره 

اما چرا ارشد نه: 

کلا با ارشد گرفتن، 250 ب حقوقم اضافه میشه 

همین 

و از ایم نظر ک کثلا بین همکارام من فوق داشته باشم خب یکم متمایز میشم

نظر شما چیه؟؟

بوی نم بارون 😍🌧️☔

خب پس برا خانم دکتر شدن تلاش کن

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هر جور تمایل داری ولی باید دارو سازی رو دوستم داشته باشی نه فقط برای کلمه خانم دکتر چون به هر حال شما سرکار میری دانشگاه باید بری سخته ولی خیلی معلما من دیدم رفتن پزشک شدن

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.

به خانوم دکتر شدن و پولش فک نکن به این فک کن ک

تو کدوم حالت بیشتر زندگی میکنی و تفریح میکنی و تو چ سنی ب خواسته هات میرسی

اگ من بودم کنکور نمیدادم و از زندگیم و داشته هام لذت میبردم

در پی یافتن مرهم عشقم...ورنه منه دیوانه عاشق چه به داروسازی ♥️M♥️

ببین انقدر پشتکار و علاقه داری که به چیزی که میخوای برسی

هرکسی خودشو میشناسه ببین وسط راه خسته نمیشی به هر حال راه خیلی سختیه قبول شدن داروسازی الان

live shrinks or rxpands in proportion to one,s courage💟💖
ببین انقدر پشتکار و علاقه داری که به چیزی که میخوای برسی هرکسی خودشو میشناسه ببین وسط راه خسته نمیش ...

والا من شیمی خوشم نمیاد 

ولی چون لازمه قبول شدن داروسازیه، مجبورم بخونمش 

بوی نم بارون 😍🌧️☔
هر جور تمایل داری ولی باید دارو سازی رو دوستم داشته باشی نه فقط برای کلمه خانم دکتر چون به هر حال شم ...

واقعامعلم دیدین ک بره پزشکی بخونه؟؟ راضی بودن؟ 

بوی نم بارون 😍🌧️☔
واقعامعلم دیدین ک بره پزشکی بخونه؟؟ راضی بودن؟ 

اره هست ولی خب اینا الان بیشتر چسبیدن به همون پزشکی دوتا از همکارای بابامم بودن یکیشون هم تدریس میکرد هم پزشکی رو داشت یکی دیگه شم دخترش دوست خودمه میگه ما اصلا روی حقوق معلمی حسابم نمیکنیم کلا دور پزشکی باباش

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.