دیروز با همسرم رفتیم ۲ تا تیشرت خرید بعد چون تو ۳ ماه گذشته نزدیک ۲۰ کیلو کم کرده سایزش تغییر کرده و xl خرید اومدیم خونه به خاطر کرونا نپوشید و شست لباسارو...صبح پوشید و دید کوتاهه قد لباس براش و کلی ناراحت بود منم زنگ زدم به مغازه و گفتم من مارک لباسارو کندم اما کوچیکه گفت عوض میکنم بیارید ما هم بردیم اما پرسید شستی گفتم نه😔😔😔😔 و عوض کرد و اومدیم الان عذاب وجدان دارم...صادقانه بگید کار بدی کردیم؟؟؟
زود قضاوت نکن تو میتونی ما چقدر رعایت میکنیم الان ما کرونا گرفتیم اصلا بیرون هم نرفتیم شوهرم هم کلا ...
عزیزم شوهر منم از همکاراش گرفته کلا تو ادارشون یهو اپیدمی شد. مساله اینه که شوهر من بطرز وسواس گونه ای رعایت میکرد ما هم همینطور. نمیدونم از کجا اومد. ایشالله بخیر بگذره
عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
و شما به سهم خودت رو رعایت نکردی و مدیون کسایی هستی که از شما بیماری بگیرن
تو خیلی عصبی هستی. من شعورش رو دارم ولی قطعا تو یه مشکلی داری که الان انقدر قاطی کردی. بهتره به مشکلات خودت رسیدگی کنی و خشمت رو توی مجاری سر دیگران خالی نکنی شما درست شما کامل شما بدون اشتباه شما حواس جمع
عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
دعوا که نداریم معروف و غیر معروفم نداریم ۴ نفر داریم باهم صحبت میکنیم
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟
خب منم گفتم بره به اون اقا بگه که حداقل اون فکر کنه شاطد ناقل باشه رعایت کنه و بقیه رو بیمار نکنه !! ...
اون آقا اگه میخاست رعایت کنه که ماسکرو میزد الان یعنی این آقا از همه بیخبره نمیدونه باید با هزار آدم رفت وآمد میکنه باید ماسک بزنه یکی احتمالا کرونا داشته باشه بهش انتقال بده واسه چی میگن همه باید ماسک بزنن این همه اطلاع رسانی میکنن مننپیگمرفتار خانم درست بوده ولی رفتار فروشنده هم اشتباه هست که رعایت نمیکنه ماسک نمیزنه
تو خیلی عصبی هستی. من شعورش رو دارم ولی قطعا تو یه مشکلی داری که الان انقدر قاطی کردی. بهتره به مشکل ...
دقیقا از امثال شما عصبی هستم که فرهنگ اینو ندارین وقتی بیمارید نرید تو فضای عمومی اونم بدون ماسک ، تا امثال شماها هستن حالا حالاها درگیر این بیماری و کلی مشکلات دیگه هستیم
گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧
دقیقا از امثال شما عصبی هستم که فرهنگ اینو ندارین وقتی بیمارید نرید تو فضای عمومی اونم بدون ماسک ، ت ...
عزیزم ببین همه باید الان رعایت کنن چه اونایی که کرونا گرفتن چه اونایی که نگرفتن اونایی که هم کرونا نگرفتن ماسک نزدن بی احتیاتی میکنن حتما خیالشان راحته مهم نیست که کرونا بگیرن رعایت نمیکنن ماسک نمیزنن اینا هم بی فرهنگ حساب میشن
خب منم اول همین پیشنهاد رو دادم با بی ادبی و لحن بد جواب داد !!!! اگر هرکسی خودش رو مسئول مید ...
ان شالله زودتر این ویروس ریشه کن شه همه راحت شیم
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟